2777
2789
عنوان

زندادشم 🤨😑😑

370 بازدید | 39 پست

داداشم با زنداداشم چند سالی دوست بودن و داداشم از اول بهش گفته بود شرایط ازدواج ندارم چون ن پول دارم ن خونه ن ماشین کلی بدهی هم دارم حتی در این حد که نمیتونم یه دیت لباس واست بخرم اونم میگفت عیبی نداذه باهم میسازیم و من ازت هیچیییی نمیخوام و... الان یه ماه نشده که عقد کردن کلی خرج میکنه هرروز لباسوخرید و برا عید قربانم سفارش طلا و لباسو و..ـ داده حالا من کاری ب این دوتا ندارم اصلا وضع بابامم خوب نیس طفلی با کلییی بدهی مجبوره بره قرض بگیره براخریدای خانوم دادشمم خیلی بچس اصلا ن میدونه خرج زندگی چیه ن هیچی میگه اون هرچی میخواد باید دوبرابر بگیرید که فکر نکنه ما نداریم در صورتی ک تو دوران دوستی هرروز بهش میگفت من ندارم و دختره میگف هیچی نمیخوام

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ها در ابتدا فقط شوهر میخواهند ؛ و بعد همه چیز را از شوهر میخواهند😅

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

چی بگم والا‌...

داداشت نباید با این شرایط ک داشت ازدواج میکرد 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

اه  

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

خدایی چجوری وقتی هیچی ندارید میرید زن میگیرید، مقصر داداشته، چطور با هیچی میشه زندگی کرد، مثل شوهر من که پا شد دست خالی اومد جلو بعد حلقه مشخص شد حتی پول طلاهایی که تو بله برونم قراردادن ندار

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

داداشتون نباید زیر بار ازدواج میرفت علاوه بر خرج لباس و غیره 

فردا چطور میخواد هزینه اجاره مسکن خوردوخوراک و بچه و کلی چیزای دیگه رو بده؟؟؟

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

به بابات بگو دیگه خرج نکنه وگرنه تو هم میخوای بگو واسه دختر خودت انقدر نمیخری که واسه دختر مردم میخری

داداشت زن گرفته نه بابات

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خب عزیزم اشتباه از خودتون بوده!

کی برا پسرش ک ن خونه داره ن ماشین تازه کلی هم بدیهی داره میره خواستگاری!🙁

اول باید شرایط برادرتونو میسنجیدید بعد پاپیش میزاشتین

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!