داداشم با زنداداشم چند سالی دوست بودن و داداشم از اول بهش گفته بود شرایط ازدواج ندارم چون ن پول دارم ن خونه ن ماشین کلی بدهی هم دارم حتی در این حد که نمیتونم یه دیت لباس واست بخرم اونم میگفت عیبی نداذه باهم میسازیم و من ازت هیچیییی نمیخوام و... الان یه ماه نشده که عقد کردن کلی خرج میکنه هرروز لباسوخرید و برا عید قربانم سفارش طلا و لباسو و..ـ داده حالا من کاری ب این دوتا ندارم اصلا وضع بابامم خوب نیس طفلی با کلییی بدهی مجبوره بره قرض بگیره براخریدای خانوم دادشمم خیلی بچس اصلا ن میدونه خرج زندگی چیه ن هیچی میگه اون هرچی میخواد باید دوبرابر بگیرید که فکر نکنه ما نداریم در صورتی ک تو دوران دوستی هرروز بهش میگفت من ندارم و دختره میگف هیچی نمیخوام
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
نمیدونم عزیزم ولی به اون هم حق بدین اگه اینا رو نخره تو دلش میمونه و عقده ای میشه دیگه من اگه بودم دلم میشکست خب ولی با توجه به شرایطی که میگید و اونم میدونه و قبول کرده رفتارش یکم غیر معقوله
من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم در حد توانتون بخرید چون این چیزها تا آخر تو ذهن عروس می مونه.اینکه قبلا چی می گفته اصلا مهم نیست .به حرف برادرت هم که میگه دوبرابر بگیرید اهمیت ندید .ولی حتما در حد توان بخرید
از اول هر جوری رفتار کنید تا آخر باید همون روند و ادامه بدین یادتون نره.از طرفیم جوری رفتار کنید که پس فردا عقده نکنه بکوبه تو سر داداشتون که واسم کاری نکردن.
قبل خواستگاری همه با کمترین امکانات میسازن اون موقع رو ول کن
به برادرتون بگید تشریف ببر کار کن بهترین ها رو برای زنت فراهم کن.
پدرتون وظیفه ای نداره انقدر براشون هزینه کنه.
دختره هم که میگفت بسازه ، حالا بساز بودنش رو نشون بده.
زندگی که فقط حرف زدن نیست.
باید روی حرفایی که زده هم بایسته..
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
پدرتون تو مراسم خواستگاری به خانواده دختر گفت که خرج ها رو گردن نمیگیره؟
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
با اسلحه اومده بود خواستگاریت شوهرت ؟؟؟ گفت یا به روز به من ازدواج میکنی یا میکشمت ؟؟؟ شاید م ...
بعدا مشخص شد هیچی پس انداز نداره فامیل بودن و دیگه بابام نذاشت بهم بزنیم بعدشم درست شد وضعیتمون الانم شرایطمون خوبه چون من مثل زن داداش اسی نبودم ببخش اگه نمیزنیم البته
نمیدونم عزیزم ولی به اون هم حق بدین اگه اینا رو نخره تو دلش میمونه و عقده ای میشه دیگه من اگه بودم ...
عزیزم کسی که میدونه تو دلش میمونه و عقده ای میشه خیلی کار اشتباهی میکنه میگه من با همه چی میسازم !
آدم باید با خودش و دیگران رو راست باشه.
اگه یه سری چیزا براش مهمه ، از همون اول رک و پوست کنده بگه مهمه که دیگران تکلیف خودشون رو بدونن.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
نمیدونم عزیزم ولی به اون هم حق بدین اگه اینا رو نخره تو دلش میمونه و عقده ای میشه دیگه من اگه بودم ...
داداشم شش سال تو بهترین خونه با بهترین ماشین تو شهر دخترع زندگی کرد و خرج خودشو کل دوستاشو بابام داد یه لیسانسو تو شش سال گرفت هیچی از کار کردنو خرج زندگی نمیدونه الان که یه مدته وضع بابام بد شده نمیدونم توهم زده ک بابام باید تا اخر عمر خرجشو میداده و نداده همش بابامو جلو دختره ضایع میکنه دختره هم ازش یاد گرفته هرچی میخواد فکر میکنه وظیفه بابامه ک بده در صورتی که قبل ازدواج مامانم باهاش صحبت کرده و گفته پسرم ن از نظر اخلاق ب سن ازدواج رسیده ن ی هزاری از خودش داره
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊