shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 عنوان کی بعد از عمل بینی زود باردار شده؟؟؟ 113 بازدید | 7 پست فرم بینیتون بهم نریخت؟؟ مشکلی نداشتید؟؟؟ چقدر بعد عمل باردار شدید؟ حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂 1400/04/28 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات_ابنبات_شیرینی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 2254 نکنیااا بینیت میشه پف خالصص و فرمش بده بد میشه یه سال صبر کن خبیه سال چیزی نیست اخه که🤦🏻♀️
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 نکنیااا بینیت میشه پف خالصص و فرمش بده بد میشه یه سال صبر کن خب یه سال چیزی نیست اخه که🤦🏻♀️ شما عمل کردی؟؟؟ آخه بعضیا میگن بعد دو سه ماه مشکلی نبوده بعضیا هم میگن دو سه سال گذشت و بینیمون خراب شد حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
شکلات_ابنبات_شیرینی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 2254 شما عمل کردی؟؟؟ آخه بعضیا میگن بعد دو سه ماه مشکلی نبوده بعضیا هم میگن دو سه سال گذشت و بینیمون خراب ... من عمل کردم ولی مجردمبینی گوشتی باسه اره بعد دوسه سال تغییر حالت میده کلاولی قبل یکسال باردار بشی کلاا اون بینی داغون میشه اصلا تا قبل یکسال اقدام نکن
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 من عمل کردم ولی مجردم بینی گوشتی باسه اره بعد دوسه سال تغییر حالت میده کلا ولی قبل یکسال باردار بش ... دو دل شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ن😢آخه معلومم نیست کی باردار بشم حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
شکلات_ابنبات_شیرینی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 2254 دو دل شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ن😢آخه معلومم نیست کی باردار بشم نه مطمین باش من اشتباه نمیگمبزار سال بعد حتی دکترم بری میگه بعد یکسالحالا دو دلی از دکترت بپرس😉
shahdokhtt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 731 نه مطمین باش من اشتباه نمیگم بزار سال بعد حتی دکترم بری میگه بعد یکسال حالا دو دلی از دکترت بپرس😉 دکتر گفت شیش ماه ولی خب بازم نمیشه تضمین کرد حال شبهای مرا همچو منی داند و بس🍂
شکلات_ابنبات_شیرینی عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 2254 دکتر گفت شیش ماه ولی خب بازم نمیشه تضمین کرد خب اخه تو این کرونا و این وضعیت بخدا واجب نیست حتما امسال باردار بشی☹یک سال اونقدر تاثیر داره؟هرچی خودت میدونی عزیرم چیزی که من میدونم اینه که کلا تا یسال بعد باردار نشی بهتره تازه بعضیا تا یکسال حتی استخر و اینا نمیرن