2777
2789
عنوان

وای ک چقد دلم میخواد بعضیارو بزنم

262 بازدید | 15 پست

بعضی آدمای دور و برم دلم میخواد انقد بزنم که نگوووو انقد بزنم لهشون کنم که خودشون دمشون بذارن رو کولشون فرار کنن، چقدر بده تو دوروز دنیا مجبوریم با آدمایی ک ازشون متنفریم باجبار رفت و آمد کنیم 

من از آدم تقلید به شدت بدم میاد ،از آدم موذی ، از بی حیا ، از آدمی که فقط بفکر پز دادن و منفعت طلبه، که سعی کنه تو رو از چیزی ک هستی کمتر کنه ، که تو رو پله بالا رفتن خودش کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم میخواد خفه شون کنم 

کاش میشددددد

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آروم باش

اخه رو اعصابمن از کارایی ک بدم میاد هرروز انجام میدن ، یکیشون هرروز سوال جوابم می‌کنه از ریز جزییات زندگیم میخواد خبردار شه هرچی هم بهش رو ندی باز میاد وسط زندگیت

آخ آخ آخ یه مزاحم تو زندگیمه ده ساله دلم میخواد تیکه تیکش کنم ازش متنفرم دلم میخواد اینقدر بزنمش که خون بالا بیاره هر روز وهرروز دارم ازش میکشم.ایشالا با دوتا بچه هاش بره شهرشون دیگه برنگرده