2777
2789
عنوان

اقایوووون .

242 بازدید | 28 پست

اقایون شما چرا تاپیک نمیزنید همش خانما.اه خسته شدیم از بس از دعوا و طلاق ومادر شوهر و دوست پسر خوندیم.شماهام تاپیک بزنید ببینیم مشکلات شمااقایون چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم

درست هست اینجا فضای مجازی هست بدانید در فضای مجازی خدا هست در پشت موبایل و کامپیوترتان خودتان را فکر نکنید مخفی کردید و کسی شما را نمی شناسه

بدانید تمام کامنتها ناروا و پر از گناه و عکسهای پروفایل مبتذل و خلاف شرع و همه عکسها و همه مطالبتان را در دفتر اعمالتان ضبط و ثبت می شود و باید در پیشگاه الهی پاسخگو باشید و اینکه هر تهمتی و کامت زشتی و حرفی از علم و دید خداوند متعال

پنهان نیست همه را خداوند می داند و می بیند پس لطفا استغفار کنید بسوی خوبی ها

و توبه برگردید خداوند غفار و بخشنده است و اگر حرف زشتی و مطلبی گفتید باعث رنجش دیگران شد ازش عذرخواهی کنید خداوند بسیار بخشنده و مهربان هست.

خداوند همگان را از آفات فضای مجازی محفوظ بدارد و به راه مستقیم هدایت کند

بسم الله الرحمن الرحیم( علت حضور در این سایت هدایت و نشر حقایق توحید و الهی است در جهت رضایت خدا ) به مطالبی که در مورد دین بیان می کنم از باب دلسوزی هست وگرنه خداوند هرکسی را که بخواهد هدایت می کند و هر کسی را بخواهد گمراه می کند
بسم الله الرحمن الرحیم درست هست اینجا فضای مجازی هست بدانید در فضای مجازی خدا هست در پشت موبایل و ک ...

خودتون چرا اینجایین؟

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

فعلا وقتشو ندارم هروقت بیکار شدم میزنم  تاپیک قبلیمو ببین حوصلت سر نره موضوع پفکه

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
بسم الله الرحمن الرحیم درست هست اینجا فضای مجازی هست بدانید در فضای مجازی خدا هست در پشت موبایل و ک ...

اووو حج اقا 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97