2777
2789
عنوان

اقایوووون .

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست

این نوشته جهت اطلاع رسانی و امربه معروف و نهی از منکر است

بسم الله الرحمن الرحیم( علت حضور در این سایت هدایت و نشر حقایق توحید و الهی است در جهت رضایت خدا ) به مطالبی که در مورد دین بیان می کنم از باب دلسوزی هست وگرنه خداوند هرکسی را که بخواهد هدایت می کند و هر کسی را بخواهد گمراه می کند

وایی تصور کنید یه سایت باشه اقایون باشن🤭

یکی از تاپیکاشون:

مادرزنم اون یکی دوماد دراز بی عقل و بیشتر من دوست داره😒😒😂😂

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا پفک  دوست  ندارم😖 چه خبر خیلی  ضررش زیاده ها  کمتر بخور

یبار بخوری عاشقش میشی!نمیتونم دوس دارم خیلی 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.

ما همه ش داریم اعتراض میکنیم اقایون تو سایت نباشن بعد شما تشویقشون میکنید؟اخه به اقا چرا باید تو سایت خاله زنک باز ها پلاس باشه غیر اینه که خیلی بیکاره یا دنبال دختر میگرده؟😂😂چند تاشون تا الان به من شماره دادن یا دیدم به بقیه کاربرا شماره میدن

حالا مسئله اینه بعضی کاربرا هم قبول میکنن😐😐

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
باید بجاش باشه نه وسط هر تاپیک مث پیام بازرگانی میزاریش

این مطلب عمومیه یعنی مربوط به همه مسائل می شود

بسم الله الرحمن الرحیم( علت حضور در این سایت هدایت و نشر حقایق توحید و الهی است در جهت رضایت خدا ) به مطالبی که در مورد دین بیان می کنم از باب دلسوزی هست وگرنه خداوند هرکسی را که بخواهد هدایت می کند و هر کسی را بخواهد گمراه می کند
اوکی.خدایا منو بخاطر تاپیکی که ردم ببخش وبیامورز .اسغفرالله.

الهی آمین خداوند از تمام گناهانمان ببخشد و بیامرزد