2777
2789
عنوان

شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 69 پست
وا برادرم ارتش رفته دوساله زیرو روشد

مگه چقدر حقوق میدن تهش ۸ تا۹ تومن تازه امسال که افزایش حقوق خوب بوده

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چیزایی ک واسه شما باعث نارضایتیه واسه ما ارزوئه😞

بستگی به دید هرکسی داره 

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
دیگ شغل کارمندی حقوقش هر ماه هس هر چند کم باشه امنیت شغلی برا بعضیا مهمه

درسته طرف همینو گفته بود اما اگر بخوای تو دایره امنیت خودت باشی اخرش میشی یه ادم معمولی

اونوقت شما که این مقدار رو قبول نداری مگه خودت در حالت ایده‌آل چقدر در میاری؟

من تا قبل کرونا از بازاریابی که مجازی وتلفنی بود ۱۰ تا ۱۲ داشتم از شغل خودمم ۸ تا ۱۵ 

میشه بپرسم شغل شما چی بود؟

بازاریاب مواد غذایی  پخش سوسیس کالباس  نیروی دور کار فروشگاه رفاه اجناس فله  که بعد کرونا جمع شد اجناس فله فروش سوسیس کالباس ۷۰ درصد ریزش کرد 

[QUOTE=199578802]نمیدونه شغل آزاد چیه.توخونوادش اهمیت دادن 

شغلی که پشتوانه اینداره و خودتی خودت شغل ازاد میگن الان ۷ ساله که شغلمه و با همه بالا پایین شدنشم خدارو شکر راضی هستم

بازاریاب مواد غذایی  پخش سوسیس کالباس  نیروی دور کار فروشگاه رفاه اجناس فله  که بعد ک ...

ممنون که جواب دادید من دوتا پسر ۱۴ و۱۳ ساله دارم از همین الان خیلیییییی نگران شغل آینده شوند هستم طوری که انواع مریضی‌ها رو گرفتم خیلی روی پریشون جروبحث میکنم نمی‌دونم چی کار کنم اینقدر استرس نداشته باشم و مقداری خیالم راحت باشه

بابام جانبازه امتیاز دادن برای استخدام رسمی نیرانتظامی و اتش نشانی  اما خودم علاقه نداشتم نرفتم ...

اره سهمیه دارن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ممنون که جواب دادید من دوتا پسر ۱۴ و۱۳ ساله دارم از همین الان خیلیییییی نگران شغل آینده شوند هستم طو ...

از همین الان ذهنشون اماده کن برای کار افرین شدن و خلق کردن من اولین کار که خودم نظریشو دادم و اجرا کردم تو سن ۱۷ سالگی بود  

از همین الان ذهنشون اماده کن برای کار افرین شدن و خلق کردن من اولین کار که خودم نظریشو دادم و اجرا ک ...

ممنون الان یکی از پسرهای میره قنادی ویکی دیگه میخواد بره لوله کشی نمی‌دونم به نظرتون این چیزها خلق کردن هست یا منظورتون چیز دیگه ای هست

ممنون الان یکی از پسرهای میره قنادی ویکی دیگه میخواد بره لوله کشی نمی‌دونم به نظرتون این چیزها خلق ک ...

قنادی خوبه پدرم شیرینی فروشی داره الانم خودم خشکار هستم فعلا مشغولم اینده داره اگر یاد بگیره اما خلق کردن نیست 

خلق کردن یعنی خودت بوجود بیاری کاری یکسری کارها گم هست و درامد بینظیری هم داره من خودمم انجام دادم مثلا فصل باقالی ونخود فرنگی عمده بگیر پاک کن کیلو کیلو بده بچها بفروشن جای شلوغ هر ۱۰۰ تومن ۶۰۰ تومن بر میگردونه در روز فصل البالو و توتفرنگی که طرفدار زیاد داره   مربا درست کن خونگی ظرف ۱ کیلویی بعد پاییز زمستون بفروش به نان فانتزیها سوپر مارکت در همسایه ..هر ۱۰۰ تومن ۵۰۰ تا ۶۰۰ برگردونشه پیاز عمده بگیر سرخ کن تو بسته بندی کوچیک و بزرگ بفروش به سبزی خوردکنی ها و سوپر مارکت ها هر ۱۰۰ تومن ۵۰۰ برگردون  و خیلی کارهای دیگه که زمونه میزاره جلوی پات فقط باید امادگی داشته باشه ذهنت پارسال همه وحشت کردن و جوک ساختن  که رب گرون شد جزو اولین ها بودم که دستگاه اب گوجه خریدم و رب خونگی پختم و عمده دادم به رستورانها و مغازها  بازار روزها .. تا بخواد دست زیاد بشه و رقیب بیاد کارو جمع کردم تو سه ماه شبانه روز تونستم پراید مدل ۹۲ بکنم ۲۰۶ مدل ۹۹ 

قنادی خوبه پدرم شیرینی فروشی داره الانم خودم خشکار هستم فعلا مشغولم اینده داره اگر یاد بگیره اما خلق ...

ممنونم از شما خدا خیرت بده. فقط از چیزی که تو شغل آزاد برا بچها میترسم دوست دارم کارمند بشن اینه که رقابت تو شغل آزاد زیاده طرف یه کبابی میزنم میبینی دوروز بعدش اون طرف خیابون یه کبابی بزرگتر ومجللتر زده میشه