2777
2789
عنوان

ازدواج زوری.

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
ای وای هیچ راهی نیس ؟ خودتو به مریضی بزنی ؟ یواشکی بهش بگی دوستش نداری و بره  ؟

وایسا ی پبام عشقمو اسکرین بدم همین الان داده بخون

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ناراضی هستی  یعنی چی دستمونم میبوسی شاید تو ب دلت ننشست دل تو مهم نیست ؟؟ شایدم ب نفع خانو ...

بحون پیام عشقمو تازه داد هرشب زودمیخوابید گفتم چرا تاالان بیداری اینوگف

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

تنها راهش اینه دروغ ببافی ب خانوادت دست از سرت بردارن. خودتو بزنی ب سرفه و بدن درد بگی کرونا دارم چمیدونم 

یا ب بزرگای فامیل بگی رضایت نداری برا این وصلت 

واسطه شن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
تنها راهش اینه دروغ ببافی ب خانوادت دست از سرت بردارن. خودتو بزنی ب سرفه و بدن درد بگی کرونا دارم چم ...

گفنم ب همشون گفتم ب مامانبزرگم گف بابات صلاحتومیدونه ب هرکی گفتم دخالت گف نمیکنیم

خواسگاره آدم خووبی باشه باهاش حرف بزنی همینارو بهش بگی راضی میشه که یه بهونه بیاره ول کنه

گفتم بهص گفتم من نمیخامت زندگیت نمیشه بامن هی ب من میگ یک ماه ب من فرصت بده عاشقم میسی

بحون پیام عشقمو تازه داد هرشب زودمیخوابید گفتم چرا تاالان بیداری اینوگف

خب چرا نمیاد جلو به خانوادت ثابت کنه 

والله خانواده ها الان باید به بچشون سخت نگیرن وقتی دل پیش کسی گیره یه کلام بگن مبارکو تامام