2777
2789
عنوان

ازدواج زوری.

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
خب چرا نمیاد جلو به خانوادت ثابت کنه  والله خانواده ها الان باید به بچشون سخت نگیرن وقتی دل پی ...

باباش فوت کرد فردا میشه یک هفته😭😫

قراربود جمعه ک گذشت نامزدی موم باشه بابام ازاولم مخالفت میکرد ب زور رتضی شد حالا ک باباس فوت کرد میگ حتمادیگ قسمت هم نیستین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباش فوت کرد فردا میشه یک هفته😭😫 قراربود جمعه ک گذشت نامزدی موم باشه بابام ازاولم مخالفت میکرد ب ...

چه ربطی داره بنده خدا عمرش کفاف نداده اینجا میبود میگفتن دختره شومه نگیرش اما تو بابات گیر داده😂

گفتم بهص گفتم من نمیخامت زندگیت نمیشه بامن هی ب من میگ یک ماه ب من فرصت بده عاشقم میسی

روش عیب بزار ازت بدش بیاد ردت کنه به خودش بگو تو آزمایشگاه

از خودت متنفرش کن  چتی بهش نگی ازت مدرک نگیره 

روش عیب بزار ازت بدش بیاد ردت کنه به خودش بگو تو آزمایشگاه  از خودت متنفرش کن  چتی بهش نگ ...

من گلاب ب روتون پریودم فردا نمیشه ازم ازمایش بگیرن درسته؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چه ربطی داره بنده خدا عمرش کفاف نداده اینجا میبود میگفتن دختره شومه نگیرش اما تو بابات گیر داده😂

اوهوم خیلی سخت داره میگذره💔😭دلم ازخدا شکسته قهرکردم باهاش😭💔😫

ببین نقطه ضعفش چیه یه جور وانمود کن انگار صدتا دوس پسر داری که ولت کنه یا بی بند و باری مثلا

اخه لامصب فامیله اگ نبود میگفتم عاشق یکی دیگم

اره شانس آوردی 

اخه پس فردا پاک میشم💔😭

اخه لامصب فامیله اگ نبود میگفتم عاشق یکی دیگم

تومگ عشقت برات مهم نیس؟ باید یجوری ردش کنی دیگه مهم نیس بزار بره ب همه بگه عاشق کسی دیگ ای هستی اگ به بابات گفت بگو من بهش نگفتم حتما از من خوشش نیومده میخواد دست به سرتون کنه 😁😀😂

تومگ عشقت برات مهم نیس؟ باید یجوری ردش کنی دیگه مهم نیس بزار بره ب همه بگه عاشق کسی دیگ ای هستی اگ ب ...

مرسی از راهنماییت گلم🖤😚