2789
عنوان

مادرشوهر

288 بازدید | 33 پست

بچه ها ادم چیکار کنه از این جور مسائل ناراحت نشه

من کارم پیدا نکردم همدمیم ندارم

حتی مادرمم بهش میگم بیشتر دردم زیاد میشه

مثلا اون روز چقد درد ودل گریه پیش مامانم ک فلان کارو میکنه دو روز بعد رفت غذا سفارش داد براوناام فرستاد حس خیلی  بدی بود

من میدونم این که مادر خود ادم همچین کاری بکنه با کسی که ازار داده ادمو چه حسی داره :) 

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دست مادرت درد نکنه. با همین کارها اونها پیفهمن که تنها نیستی. از سیاستشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من میدونم این که مادر خود ادم همچین کاری بکنه با کسی که ازار داده ادمو چه حسی داره :) 

اع توام مث منی؟!خیلی بده خیلی۔اخه اونم کباب تازه داد فک کن اونم تازه با این همه چیزایی ک تعریف کردم فقط تو فکر مردمه

دست مادرت درد نکنه. با همین کارها اونها پیفهمن که تنها نیستی. از سیاستشه

منظورت چیه۔یارو اومده تلفن من و مامانمو گوش داده سیم تلفن مارو ب خودش وصل کرده پشت در خونمون برادرشوهرم اومده وایساده مچشو گرفتیم و۔۔۔۔

اع توام مث منی؟!خیلی بده خیلی۔اخه اونم کباب تازه داد فک کن اونم تازه با این همه چیزایی ک تعریف کردم ...

من با خالم و دوست خالم بحثم شد چهل دیقه جلوی خودم نشست پشت تلفن با خالم هی بد منو گفت هی منو تحقیر کرد هزار تا حرفت ناجور اون شب خیلی سخت گذشت یکی از سخت ترین شبای زندگیم بود چون به ناحق طرف دشمنمو گرفت فقط بخاطر این که ازش راضی باشن دیگران(کلا ادمی بشدت تو سری خوره و براش مهمه دیگران ناراحت نشن ازش) بخاطر همین میدونم چقدر سخته همچین رفتاری

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
من با خالم و دوست خالم بحثم شد چهل دیقه جلوی خودم نشست پشت تلفن با خالم هی بد منو گفت هی منو تحقیر ک ...

اره همیشه تو دعواها تو بچگی هم طرف مردمو میگرف😒چقد اعتماد ب نفس من تو این قضیه کم شد

من با خالم و دوست خالم بحثم شد چهل دیقه جلوی خودم نشست پشت تلفن با خالم هی بد منو گفت هی منو تحقیر ک ...

به نظر شما ادم کجا خودشو خالی کنه من هیچ دوستی ندارم دوست ندارم تاثیرش بیاد تو زندگیمون

اره همیشه تو دعواها تو بچگی هم طرف مردمو میگرف😒چقد اعتماد ب نفس من تو این قضیه کم شد

اتفاقا منم بچگی با بچه های دیگ دعوام میشد فقط منو دعوا میکرد و.... 😂💔

به نظر شما ادم کجا خودشو خالی کنه من هیچ دوستی ندارم دوست ندارم تاثیرش بیاد تو زندگیمون

نمیدونم والا من که حتی تاپیکم نمیزنم برای این چیزا اما ی تاپیک جامعه هست ، دختران آسیب دیده از مادر ، اونجا خیلی درد و دل میکنن 

پیش مشاور و غیره هم میشه رفت البته