2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست
نمیدونم والا من که حتی تاپیکم نمیزنم برای این چیزا اما ی تاپیک جامعه هست ، دختران آسیب دیده از مادر ...

ن اخه مادرشوهرم رو دور تنده الان هر هفته زنگ میزنه شوهرمو پر میکنه کار جدیدشه برای اینک زندگیمونو بهم بزنه میگم چیکار کنم ناراحت نشم تو این قضیه ارامشمو حفظ کنم بهش فک نکنم۔۔‌‌

خیلی بده خوبه باز تنهانیستم تو این قضیه اخه معمولا عکسشو میبینم تو خانواده ها

واقعیت اینه یه جامعه هستیم که مادر و پدر مقدس حساب میکنن و اعتقادشونم اینه حتی اگر کافر و ظالم بودن نباید دم بزنید ... اصلا نمیتونن درک کنن اونام انسانن و خطا میکنن...

خود مادر من معتقده پیامبر روش تف و ... میریختن سرش و بالا نمی‌آورده پس مام باید در مقابل دیگران همینجور باشیم 

پیش اومده کسی حمله کرده بهش گذاشته بزنتش ، شده با کسی بحثش بشه به خودش فحش بده 

من همه اینارو میدونم و مشخصه نباید از این شخص توقع حمایت داشت ولی بازم قلبم هزار تکه شد اونشب :)

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن اخه مادرشوهرم رو دور تنده الان هر هفته زنگ میزنه شوهرمو پر میکنه کار جدیدشه برای اینک زندگیمونو به ...

حالا مامانمو میتونم ب بیخیالی بزنم مادرشوهرمو چیکارکنم ۔۔۔۔کسیو ندارم خودمو پیشش خالی کنم

ن اخه مادرشوهرم رو دور تنده الان هر هفته زنگ میزنه شوهرمو پر میکنه کار جدیدشه برای اینک زندگیمونو به ...

با شوهرت صحبت کن دیگه ، مشاور خانواده بتونی بپرسی خیلی خوبه

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
حالا مامانمو میتونم ب بیخیالی بزنم مادرشوهرمو چیکارکنم ۔۔۔۔کسیو ندارم خودمو پیشش خالی کنم

شوهرت درکت نمیکنه؟

فقط باید تا میتونید دور شید ازشون برید یه شهر دیگه با فاصله ی خییییییییلی زیاد

من با خالم و دوست خالم بحثم شد چهل دیقه جلوی خودم نشست پشت تلفن با خالم هی بد منو گفت هی منو تحقیر ک ...

احتمالا مامانت یکی این فکرو اشتباهی تو سرش انداخته و جاافتاده براش مثل مادرش یا دست کم گرفتن خودش

برشما دلیلش چیه من میدونم دلیل مامان من بخاطر مردمه مثلا میخواد رابطه ها رو درست کنه ولی نمیگه طرف ...

مامان منم میگه به خاطر مردم

ته میبینی با قوم شوهرخودشم مشکل داشته ها

ولی میگه شما دخترام خوب باشید

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
مامان منم میگه به خاطر مردم ته میبینی با قوم شوهرخودشم مشکل داشته ها ولی میگه شما دخترام خوب باشید

اره مامان من با قوم شوهر خودش مشکل داشته اخه من نمیگم بیان دعوا کنن و جوابشونو بدن ولی سرسنگین باشن ینی چی بعد اینهنممه ک این ریده ب من برمیداره کباب میده😒