2777
2789

من، من ،من،من🙏🏻👌🏻🙏🏻👌🏻🙏🏻👌🏻🙏🏻

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منننننننننن بابام دلمو میشکونه تاوان میده

لطفا ببخشش

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

من اعتقاد دارم چون میدونم خدایی هست ،ولی ندیدم تا حالا 

دلمو یسری ها بد شکستن انقدر بد ک آثارش هنوز باهامه

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

من اصلا هیچی نمیگم نفرینم نمیکنم خدا خودش میزنه 🥺

میدونم اما از خدا ھم بخواہ ببخشہ

من اعتقاد دارم،خوریتان رفته بودم واس کاری،شهریورماه کنار جاده کم تردد داشتم میمردم از گرما و تشنگی،یه آخونده با یه پژو پلاک دولتی زل زد تو چشام سوارم نکرد،یه آه عمیق سرد کشیدم چون واقعا توقع داشتم سوارم کنه،دویست متر جلوتر وایساد کاپوت رو داد بالا ماشینش خراب شد،منم یه ماشین اومد سوارم کرد و از بغلش رد شدیم