2777
2789
عنوان

کمممکککک 😪😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

171 بازدید | 9 پست

پسرم  سه ماهو ۱۷ روزشه شکمش کار نمیکنه از وقتی واکسن دو ماهگیشو زدیم فقط با شیاف کار میکنه دکتر بی بی کر داده باز کار نمیکنه الان ۹ روزه کار نکرده شیر خودمو میدم  عصن زورر نمیزنه میگم شاید نداره ولی شیاف میزارم شکمش به کار میاد چیکار کنم خودمم همش خاکشیر میخورم چیزای روان کننده میخورم بهش اب انحیر دادم خاک شیر دادم ماساژ دادم با روغن زیتون دور نافشو مقعدشو با گوش پاکن چرب کردم 

࿉᪣࿉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب برگه بخور . شیر انجیر 

اینا هم خوبه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

عزیزم یه گوش پاک کن بزن توی روغن زیتون تمیز  بزن داخل مقعدش چاره چیه باید بعد ۹ روز دیگه کار کنه

بعدم نگران نباش اگه شیرخشک میخوره طبیعیه ..بی بی کر بده بهش مرتب..ترنجبین هم خوبه

میشه لایک نکنید 😁

عزیزم دختر منم وقتی رفت تو چهارماه همینطور شده بود ، شیرت چربه جذب بدنش میشه الکی نزن شیاف به بچه ، اگه دیدی تا آرومی می‌کنه یا هی زور میزنه و به خود میپیچه بزن ، دختر من ۵,۶ روز یبار کار میکرد و به مرور خود به خود خوب شد ، برا بچه ای که شیر مادر میخوره تا ۱۰ روزم طبیعیه اگه کار نکنه اینو دکتر به من گفت