2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 35 پست

ها درو باز نکن هندزفری بذار آهنگ شاد برقص گریه و ناراحتی ممنوعه اینجوری ضعف تو متوجه نشه بهتره 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو خب این بچه بازیا وناز اومدنای بی موقع رو توزندگئ در نیارید  پاشو برو کنارش باهم ب ...

بچه بازی نیست واسه کسی که قدر هیچی نمیدونه فقط خانواده اش مهم ان

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
از این میسوزم اصلا برام وقت نمیذاره انگار براش مهم نیستم 

تاحالا درباره این موضوع باهاش حرف زدی؟؟؟احساستو بهش بگو 

من هانیه طاهریان خوشحالم حالم خوبه به قول همسرم شاد زندگی میکنم چون قراره لذت ببریم از زندگی فقط همین.قرار نیست که با افکار دیگران زندگی کنیم و قرار نیست به شیوه ای که دیگران برای ما چیدند هماهنگ بشیم.خودت برای خودت زندگی کن، همونطوری که دوست داری همونطوری که لذت میبری.و مطمئن باش اگر خودت به فکر خودت نباشی، کسی تو این دنیاخوشبختی و شادی را به تو تعارف نمیکنه 

اصلا اهمیت نده  تا وقتی بخوای با مادرشوهرت رقابت کنی همینه 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
اونقدر خودت روپر رنگ کن توزندگیش که شما بشی براش مهم  تا وقتی شما دوری کنی همسرت بیشتر جذب خان ...

خیلی پر کردم نمیبینه منو

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔