بچه ها شوهرم رفته خونه مادرش بعد هی میگه میخندن صدای خنده هاشون میاد من دارم آتیش میگیرم از اینکه اصلا تو خونه منو نمیبینه الان هم نمیخوام در رو باز کنم خیلی ناراحتم ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هانیه طاهریان خوشحالم حالم خوبه به قول همسرم شاد زندگی میکنم چون قراره لذت ببریم از زندگی فقط همین.قرار نیست که با افکار دیگران زندگی کنیم و قرار نیست به شیوه ای که دیگران برای ما چیدند هماهنگ بشیم.خودت برای خودت زندگی کن، همونطوری که دوست داری همونطوری که لذت میبری.و مطمئن باش اگر خودت به فکر خودت نباشی، کسی تو این دنیاخوشبختی و شادی را به تو تعارف نمیکنه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بهترین راه کم محلی اصلا نقطه ضعف نده اصلا نگو برتم مهمه تو هم فردا برو خونه مامانت یا با دوستات برو بیرون استوری کن حالش جابیار
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ