2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش ۷یلی کمک کنندست

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من قبلا فلوکستین مصرف میکردم با الپرازولام وپرانول افکار خودکشی اومد.چندتا دارو عوض کردم دیازپام کلو ...

عزیزم انشالله خوب بشی برای منم دعا کن

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

فقط تنها کاری که میتونی بکنی امیدت به خدا باشه تا ان شالله به زودی خوب بشی.

انشالله تو ام همچنین عزیزم

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

چقدر افسردگی زیاد شده...من نمیدونم افسردم یانه..ولی به شدت کلافم از رفتارای خودم و حتی از خودم..تازگیا اینجوری شدم چندماهی هست

خیلی زود عصبی میشم ، خیلی زود پشیمون میشم و به شدت عذاب وجدان میگیرم به طوری که میخوام جیغ بزنم و خودمو بزنم سر چیزایه بیخودی..اون لحظه همش دعا میکنم بمیرم ولی بعد پشیمون میشم ،گریم میاد..سردرد میگیرم انگار مثلا یه توپ تو سرم خودشو اینور اونور میکوبه.. خیلی پرخاشگر شدم خیلیییی 

نمیدونم بلوغه چیه اصلا به معنای تمام دیوونه شدم، کاش این مدرسه ها باز بشه بتونم رو درسم تمرکز کنم دیگه خسته شدم از خونه نشینی

*کاربر خانم هستم*😝