hamsarram_eshgham مدیر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 عنوان افسردگی | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 70 پست دارم دلم میگیره شبا دلشوره دارم همش میترسم یه چیزی بشه پریشونم چه کنم سرترالین مصرف میکنم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1400/04/27 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 چقدر افسردگی زیاد شده...من نمیدونم افسردم یانه..ولی به شدت کلافم از رفتارای خودم و حتی از خودم..تازگ ... عزیزم برای منم دعا کن حالم اصلا خوب نیست.... سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
احسان_علیخانی_هستم عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1104 عزیزم برای منم دعا کن حالم اصلا خوب نیست.... ایشالا تمون مشکلاتت به امید خدا حل میشه عزیزمبرات حمد و صلوات میفرستم❤ *کاربر خانم هستم*😝
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 فقط اگر نماز میخوتین دعا میخونین دلتون پاکه من یادتون نرم.... سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 ایشالا تمون مشکلاتت به امید خدا حل میشه عزیزم برات حمد و صلوات میفرستم❤ ممنون عزیزم امیدوارم هر چی میخوای خدا بهت بده سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 من زنگ زدم به 1480 گف برو روانپزشک 😑اصلا نرین دکتر فقط دارو به خوردت میدن بهتر ک نمیشی هیچ بیشتر فک میکنی افسرده ای اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 من زنگ زدم به 1480 گف برو روانپزشک 😑 اصلا نرین دکتر فقط دارو به خوردت میدن بهتر ک نمیشی هیچ بیشتر ... دعام کن 😭😭😭 سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
احسان_علیخانی_هستم عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1104 ممنون عزیزم امیدوارم هر چی میخوای خدا بهت بده مرسی عزیزدلم دعا کن به هدفام برسم و مشکلات کل خانوادم حل بشه💗 *کاربر خانم هستم*😝
غمپنهان عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 362 چقدر افسردگی زیاد شده...من نمیدونم افسردم یانه..ولی به شدت کلافم از رفتارای خودم و حتی از خودم..تازگ ... متاسفانه الان خیلیا افسردنخوشحالیهای کوچیک واسه خودت بساز یا پیا کن خیلی تاثبر داره قرص آهنم فراموش نکن یه دوره مصرف کن خیلی تاثیر دارهمن اینا رو تجربه کردم
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 مرسی عزیزدلم دعا کن به هدفام برسم و مشکلات کل خانوادم حل بشه💗 انشالله سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 چقدر افسردگی زیاد شده...من نمیدونم افسردم یانه..ولی به شدت کلافم از رفتارای خودم و حتی از خودم..تازگ ... آره کاش مدرسه ها باز شه😔 اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 متاسفانه الان خیلیا افسردن خوشحالیهای کوچیک واسه خودت بساز یا پیا کن خیلی تاثبر داره قرص آهن ... حتما عزیزم ممنون ♥️ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
احسان_علیخانی_هستم عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1104 متاسفانه الان خیلیا افسردن خوشحالیهای کوچیک واسه خودت بساز یا پیا کن خیلی تاثبر داره قرص آهن ... بله درسته...چشم خیلی ممنونم💞 *کاربر خانم هستم*😝
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 دعام کن 😭😭😭 چ علائمی شما دارین من نمیدونم افسردم در چ حدیه اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 چ علائمی شما دارین من نمیدونم افسردم در چ حدیه دلم خیلی میگیره مخصوصا شبا استرس دارم همش میترسم یه چیزی بشه اتفاق بد بیوفته فکر های بدی میاد سرم. سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7157 بیماری صرع هم دارم دپاکین میخورم 😭😭😭 سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب