2777
2789

گفت زخمت خیلی بزرگه، پاپ اسمیر دادم. بعد گفت باید بیای کلکوسکپی که داخل رحمت رو با بزرگنمایی بیینیم، شاید بافتهایی که  زیر این زخم باشه سرطانی باشه🥺اخه واسه چی اینو گفت. هزینشم ۹۰۰. حالا هزینش هیچی. یعنی یه زخم بزرگ اینقد میتونه خطرناک باشه؟ اگه مورد بدی‌ باشه با پاپ اسمیر مشخص نمیشه؟؟

ب منم گفتن خیر نبینه 

پاپ اسمیر و ویزیت و فریز و کولپوسکوپی هزینش دوتومن شد

آخرشم خوب نشدم با فریز رفتم ی دکتر دیگه با یه پماد و چندتا قرص خوبم کرد

اسمش تریپل سولفا بود

👋Bye

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب منم گفتن خیر نبینه  پاپ اسمیر و ویزیت و فریز و کولپوسکوپی هزینش دوتومن شد آخرشم خوب نشدم با ...

مال منم با پماد و قرص خوب شد فریزم نخواست در صورتیکه خونریزی داشت زخمه حتی

ب منم گفتن خیر نبینه  پاپ اسمیر و ویزیت و فریز و کولپوسکوپی هزینش دوتومن شد آخرشم خوب نشدم با ...

وای . من اینقد ترسیدم که حد نداره. گفت ممکنه بافت زیر زخم مستعد به سرطان باشه. چرا منو اینقد ترسوند😔

وای . من اینقد ترسیدم که حد نداره. گفت ممکنه بافت زیر زخم مستعد به سرطان باشه. چرا منو اینقد ت ...

فقط با پاپ اسمیر مشخص میشه زخم داره رحم یا نه علایم دیگ ای هست؟؟؟؟؟؟

من بعد زایمان باید میرفتم نرفتم دو ساله 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
یعنی میگین اشتباه گفته؟؟

والا من تا حالا به تورم دکتر بد خورده. طوری که خونریزی. داشتم یه دارو داد بدن من واکنش نشون داد ترسید از خونریزیم فرستاد بیمارستان حتی گفت برو اونجا لابد رحمت رو در بیارن. در صورتیکه با دو بسته قرص خوب شدم 

والا من تا حالا به تورم دکتر بد خورده. طوری که خونریزی. داشتم یه دارو داد بدن من واکنش نشون داد ترسی ...

امیدوارم این دکتر منم زیادی گندش کرده باشه. اخه آدمو اینقد میترسونن دلشون نمیسوزه؟ شاید هم به خاطر پولش بوده

ببین کلا وقتی یه حرف به این سنگینی رو دکتر بهت میزنه... حالا هر دکتری که باشه... حتما با چندتا دکتر دیگه مشورت کن

من الان هفته ۳۹ بارداری ام... یه دکتر بهم گفته بود اگر ۳۴ هفته زایمان نکنی ال میشی و بل میشی

رفتم دوتا دکتر و بمارستان دیگه 

اونا گفتن همه چی عادیه و تا الانم خدارو شکر همه چی خوب پیش رفته

میخوام بگم بعضی دکترا درست تشخیص نمیدن یا خیلی میخوان بترسونن.

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲