2777
2789
عنوان

چجوری به عشقم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 34 پست
ویس نداد هی شوخی بود میخواست من بگم قبول نمیکنم

خب شوخی بوده اونم نفرستاده توهم بازش نکردی باصدای بلند 

زیاد کشش نده

اینجور آدما بااینکه خرج میکنن ولی میخوان به زن پول بدن حیفشون میاد انگار 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیتشم که خوبه گلی... بنظرم‌بیشتر دقت کن تو کاراش ک خسیس نباشه یه وقت اینکه گفته پس میگیرم اگه جدی ...

اره جدی ازم پس میگیره

چیکار کنم ؟ چجوری بفهمم خسیسه؟ هیچوقت نبوده پولی بم بده نگه پس بده ولی بیرون میبریم نسبت به درامدش خیلی رستوران گران میبره و هله و هوله و بستنی و اینا میخره یا برا تولدم 450داد دوستم گف براش تولد بگیرین چون راهمون دوره

ولی پول دستی اصلااااا نمیده

بنظرتون خسیسه یا چی؟

ینی چی بهم پس بده😐خیلی کار زشته ادم‌مگه برا دوس دخترش خرج میکنه پس میگیره.توام‌نده بهش

بنظرتون در ماه چقد برام خرج کنه طبیعیه؟(پول بیرون رفتن و کادو و همه چی رو هم)

حقوقش 2تومنه

برا پول دستی دادن یا چیزی برا خودم بخرم خسیسه واقعا  ولی بریم بیرون خیلی خرج میکنه مثلا رستوار ...

ببين بالا نوشته بودى ك خسيس نيس ولى از اينكه گفتى ي شارژ خريده الان ميخواد پولشو پس بدى واقعا موندم من از اين شوخى ناراحت نميشدم كه پول نداده ميگم شوخى هس و ميگذرم ولى احساس ميكنم يا خسيسه يا حيفش مياد پول بده به يكى بازم در مورد اين موضوع خوب باهاش بحرف چون الان دوستين بهتره كه كاملا آشنايى داشته باشى از خصوصياتش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
بنظرتون در ماه چقد برام خرج کنه طبیعیه؟(پول بیرون رفتن و کادو و همه چی رو هم) حقوقش 2تومنه

مهم نیست چقدر خرج کنه نشین حساب نکن.مهم اینه نگاه کنی ببینی چقدر برای خوشحالیت تلاش میکنه.مثلا یه چی خوشت میاد ببین پولشو تو چند ماه جمع میکنه برات بگیره؟چیزایی که دوس داری دغدغش میشه برات بخره؟وگرنه مهم نیس در ماه چقدر خرج میشه.بعدم الان بهش پول نده حساب نکن هنوز خیلی زوده

برا پول دستی دادن یا چیزی برا خودم بخرم خسیسه واقعا  ولی بریم بیرون خیلی خرج میکنه مثلا رستوار ...

بعضی ها کلا عشق خوراک ان تو اون خوب خرج میکنن ولی واسه چیزای دیگه اینطوری نیستن. 

بنظر من برید مشاوره اینجوری بهتره اون لااقل چهارتا سوال درست حسابی ازت میپرسه شخصیت اون اقا رو بررسی میکنه ولی اینجوری ندیده و نشنیده نمیشه نظر داد. 

بعدش هم نظر شخصی ام اینه یکم دیگه برای ازدواج صبر کنید اتفاقا یه روانشناس مرد بود فک کنم گفت اقایون بهتره برای ازدواج زیر 25،26 نباشن. 

الان 23 ساله ست مدرک دانشگاه چی داره؟ شغلش چیه؟ چقدر تجربه در رفتار اجتماعی داره؟ چقدر مستقل بوده؟ 

این درمورد شما هم صدق میکنه. 

بنظرم ویدیوهای مربوط به ازدواج دکتر هلاکویی رو ببینید

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
وقتی وویسی در کار نبوده چه پولی بهت بده عزیزم؟؟اون میخواسته ببینه تو انجام میدی یا نه بیشتر دوست داش ...

اره ولی اخه همیشه پول بده پس میگیره بنظرتون طبیعیه؟

مهم نیست چقدر خرج کنه نشین حساب نکن.مهم اینه نگاه کنی ببینی چقدر برای خوشحالیت تلاش میکنه.مثلا یه چی ...

3ساله میگم عاشق طلام میتونس برا تولدم یه تیکه خیلی سبک بگیره داشت پول یه تیکه . توقعم زیاده یا اون خسیسه؟😐

بعضی ها کلا عشق خوراک ان تو اون خوب خرج میکنن ولی واسه چیزای دیگه اینطوری نیستن.  ب ...

اره الان یه مدته رفتیم پیش یه مشاور و یه سری کتاب داد بخونیم بعد دوباره برامون جلسه میزاره

معلمه عشقم