2777
2789
عنوان

چجوری به عشقم بگم؟

560 بازدید | 34 پست

دیروز چت میکردیم تو مطب دکتر بودم 

گف یه ویس میدم با صدای بلند بازش کنی بهت 100تومن میدم

منم گفتم باشششه گف دختر بابات نیستی بازش نکنی

گفتم باشه نامردی پولو ندی

بعد گف فک نمیکردم قبول کنی و خندید گفتم پولو بده گف عاقا من نامردم 

ناراحت نشدم ازش چون خیلی حساسم به بدقولی اگه خودم بودم حتما پولو میدادم اخه 100تومن که چیزی نیس بخاطرش بگیم نامردم و نمیدم 

(خسیس نیس بریم بیرون خیلی خیلی خرج میکنه)

الان من خیلی ناراحت شدم هفته پیش هم بهم 50تومن شارژ داد گف بعدا بهم پس بده

الان چجوری بهش حرفمو بگم چجوری بگم انقد دودوتا چهارتانکن با من؟ قبلا مستقیم بهش گفتم ولی الان میخوام یجوری بگم کارساز باشه

لطفا کمک کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته باهمین؟ و چن سالتونه؟ شاغله.؟چرا موقعیت رو نسنجیده ک شاید واقعا نتونی این کار بکنی...

3ساله قصدمون ازدواجه ولی باباش هی سنگ میندازه

من 21اون 23

معلمه

بابا اون شوخی کرد مثلا میخواست من بگم نه باز نمیکنم و بخندیم 

ولی خب چون گف باز کنی 100میدم باید میداد دیگه ولی نداد

ویس نداد هی شوخی بود میخواست من بگم قبول نمیکنم

آها پس ميخواست بگى تو مطلك نميشه ولش كن بابا من بودم ناراحت نميشدم خب شوخى بوده 

ولى دقت كن خسيس نباشع

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
3ساله قصدمون ازدواجه ولی باباش هی سنگ میندازه من 21اون 23 معلمه بابا اون شوخی کرد مثلا میخواست من ...

موقعیتشم که خوبه گلی... بنظرم‌بیشتر دقت کن تو کاراش ک خسیس نباشه یه وقت اینکه گفته پس میگیرم اگه جدی گفته باشه ک منم بهم برمیخوره پسرا بیشتر دنبال اینن ب یه بهونه ای کادو بدن حالا بعضیام پول ک مثلا یکم نقش حامی داشته باشن برای عشقشون.. ولی این حساب کتاب کردنه بنظر منم جالب نبود

3ساله قصدمون ازدواجه ولی باباش هی سنگ میندازه من 21اون 23 معلمه بابا اون شوخی کرد مثلا میخواست من ...

سنشن زياد نيس 

مهم نباشه برات عاديه بابا خواس شوخى كنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
آها پس ميخواست بگى تو مطلك نميشه ولش كن بابا من بودم ناراحت نميشدم خب شوخى بوده  ولى دقت كن خس ...

برا پول دستی دادن یا چیزی برا خودم بخرم خسیسه واقعا 

ولی بریم بیرون خیلی خرج میکنه مثلا رستواران خوب و بستنی و هله هوله و اینا

بنظرتون خسیسه؟