2777
2789
عنوان

لرزش سر

34651 بازدید | 25 پست

دوستان من چند بار تاپیک زدم راجع به این موضوع ولی کسی رو پیدا نکردم که لرزش سر داشته قبلا و خوب شده باشه

لطفا اگه کسی مثل من لرزش شدید سر داشته و درمان شده کمک کنه و راه های درمانش رو بگه.

من پیش ده تا متخصص رفتم ولی افسوس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی سرمو میزارم رو بالش احساس میکنم میلرزه سرم

عزیزم منم همینجوری بودم اولش. سرمو میذاشتم رو بالشت میلرزید.

بعدا شدتش ببشتر شد

یعنی یه عکس سلفی نتونستم بندازم.

یه آتلیه نتونستم برم.

از الان زودی پیگیر باش. اول برو طب سنتی.

خیلی خوبه. من با طب سنتی الان علائم خیلی کم تر شده خداروشکر

سلام عزیز  میشه بگی طب سنتی چی برات تجویز کرد ؟ ممنون میشم

شربت منضج سودا.

هر صبح ۳ عدد خرما ناشتا

هر صبح۷ عدد زیتون 

شبی ۷ عدد انجیر.

مصرف دو قاشق مربا خوری دوسین در روز

پرهیز جدی از سردیجات و ترشیجات

مالیدن روغن اسپند روی سر روزی دوبار

مالیدن روغن سیاه دانه روی سر روزی دوبار

من بهت پیشنهاد نمیدم اینارو بدون مشورت پزشک استفاده کنی عزیزم😘

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی میشه بگی الان چطوری و لرزشت چقدر کمتر شده ؟ ممنون میشم 

عزیزم من قبلا سرم دائما در حال لرزش بود اصلا و به هیچ عنوان نمیتونستم بدون اینکه دستم رو روی سرم بذارم به جایی نگاه کنم. حتی خداشاهده یه سلفی نمیتونستم بگیرم.

الان خداروشکر بدون دست روی سر گذاشتن به جایی نگاه میکنم

عکس سلفی میگیرم.

لرزش دارم

نه اینکه قطع قطع شده باشه هست ولی ریزتر و اروم تره و فقط خودم احساس میکنم.

در ضمن در کنار داروهایی که استفاده میکنی

ریلکسیشن

مدیتیشن

یوگا

دوری از سردیجات، پرهیز گوشت گاو گوساله، ترشی،مرغ و تخم مرغ ماشینی، عصبانیت، پرهیز از کنسرو ها، رب گوجه، گوجه فرنگی کمک بسیار زیادی بهت میکنه.

روزی یک ق غ رب انار شیرین میتونه دفع سودا کنه.

روزی ۷ عدد الو بخارا.

اینا رو رعایت کن،از جنگ اعصاب دوری کن، به لطف خدا خوب خواهی شد.

ورزش روزی ۲۰ دقیقه. به عضله هات دستور حرکت در ارامش رو بده. از نور خورشید استفاده کن. پنیر رو فقط با گردو بخور، نوشابه به هیچ عنوان.

طب سنتی رو فراموش نکن زیبا جان

من ده بار پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم هیچ نتیجه ای نخواهد داد.

زالو درمانی هم خوبه

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی میشه بگی الان چطوری و لرزشت چقدر کمتر شده ؟ ممنون میشم 

عزیزم اگر مشکل یبوست هم داری فورا به پزشک طب سنتی بگو چون اول باید یبوست برطرف بشه تا دفع سودا داشته باشی

خواهش عزیزم دوست دارم بهت کمک کنم چون واقعا خودم عذاب کشیدم و از خدا میخوام هیچکس این مشکل رو نداشته باشه

باعث تشدید سودا میشه

گوجه،رب، ماست، بادمجان،گوشت گاو،ماهی، کنسرو،ترشی،چایی، قند، مشروبات،سیگار،قلیان،مواد مخدر،چیپس،پفک،لواشک، نمک، روغن اب سرد، بستی،سرکه

دفع سودا: عسل و سیاه دانه،اب لیمو، اب توت فرنگی،گریه کردن، قران خوندن،اهنگ ملایم، طبیعت، رب انار الو بخاراگل گاوزبان و...

داروهای گیاهی در زمان بارداری فقط تحت نظر پزشک

باعث تشدید سودا میشه گوجه،رب، ماست، بادمجان،گوشت گاو،ماهی، کنسرو،ترشی،چایی، قند، مشروبات،سیگار،قلیا ...

ای جااان 😍 قربون مرامت 

ایشالا دیگه هیچ وقت بیماری طرفت نیاد و به خوشی و سلامتی زندگی کنی 

دستت گلت درد نکنه مهربون 😙💖

ای جااان 😍 قربون مرامت  ایشالا دیگه هیچ وقت بیماری طرفت نیاد و به خوشی و سلامتی زندگی کنی&nbs ...

قربونت عزیزم

فقط رعایت کن که زودتر نتیجه بگیری

یه طب سنتی حتما برو هزینه اش هم خیلی کمه.

اگرم نتونستی پزشک طب سنتی پیدا کنی درخواست دوستی بده یه شماره پزشک سنتی بهت بدم دارو رو ارسال میکنه.

انشالله که یه دکتر خوب گیر میاری.

سلامت باشی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز