2777
2789
عنوان

لرزش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 34901 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تهرانم شما کجایی فرقی نمیکنه برو طب سنتی

من کرج هستم.خواستم از دکتر خیراندیش نوبت بگیرم که اصلا نوبت نمیدن شدیدا هم سودایی هستم اگه اسم دکترتون رو بگید ممنون میشم

من کرج هستم.خواستم از دکتر خیراندیش نوبت بگیرم که اصلا نوبت نمیدن شدیدا هم سودایی هستم اگه اسم دکترت ...

زود برو پیش دکتر روا زاده.

محیط کارش کثیفه و بدخلاقه ولی تو درمان لرزش تخصص داره

شما پیش دکتر روازاده رفتید؟ و الان خوب شدید؟ 

ببینید من خوب خوب خوب شده بودم

طوری که خواهرم تعجب میکرد

وقتی میدید سرم آرومه.

اما متاسفانه چند روز پیش که با همسرم دعوام شد دوباره لرزش ها شروع شده.

البته الان درمان رو دوباره شروع کردم دارم آروم میشم خداروشکر.

آره برید پیش دکتر روا زاده، داروهاش گرونه ولی خوبه

فقط چیزی که هست

هر وقت تونستی از گوشی

تلویزیون

قند

نمک

روغن

ترشی

بادمجان، عدس، گوجه فرنگی رب دل بکنی توقع خوب شدن داشته باشید

و در کنارش ۲۰ دقیقه نرمش

چون دکتر به من گفت مستعد پارکینسون در پیری هستی پس با ورزش جلوگیری کن

ببینید من خوب خوب خوب شده بودم طوری که خواهرم تعجب میکرد وقتی میدید سرم آرومه. اما متاسفانه چند ر ...

انشاالله که هممون خوب بشیم.من لب به ترشی و عدس و بادمجان و بیشتر سردیجات نمیزنم ولی چزایی مثل روغن و رب  داخل بیشتر غذا ها هست ولی باید کمتر مصرف کنم.دست شماهم درد نکنه❤

انشاالله که هممون خوب بشیم.من لب به ترشی و عدس و بادمجان و بیشتر سردیجات نمیزنم ولی چزایی مثل روغن و ...

قربانت عزیزم

اره انشالله

من خوب شدم تو این چند روز مجددا

فقط رعایت کن

خدانگهدارت

میشه اسم دکتر طب سنتی تون رو بدید؟  چون منم این مشکل رو دارم و سودایی هم هستم. لرزش سر و دست خ ...

سلام درخواست دوستیمو قبول میکنید.‌میشه بگید شما لرزش سرتون چجوریه چ موقع هایی میلرزید بیشار در جمع هستید؟

2790
2778
2791
2779
2792