2777
2789

چه عکس های خوبی.. آدم امیدوار میشه..انسانیت و شرافت هست.. مثل خودت که انسان شریفی هستی ❤ اون تاپیکی که به ۵ نوع پرنده غذا میدی رو هم دیدم اما قفل بود خواستم بگم اون عکس ها رو هم در همین تاپیک بیار که ادغام باشن🌸🍃🌸خدا خیر دنیا و آخرتت بده الهی🤲

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

دیدن عکسایی که جمع آوری کردین واقعا لذت بخش بود و حالمون خوب شد. ممنون🌹🌹 به امید ادامه داشتن این زنجیره محبت و انسانیت

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عکس های خوبی.. آدم امیدوار میشه..انسانیت و شرافت هست.. مثل خودت که انسان شریفی هستی ❤ اون تاپیکی ...

ممنونم مهربونم 

الان که دیوارِ مهرباني و سبدِ مهربانی و مغازه هایی رو می بینم که این عبارات رو نوشتن که (( نداری مهمون باش، داری مهمون کن)) به یادِ پدر مرحومم میوفتم که حدود  سی سالِ پیش زمانی که مغازه نانوایی داشت، اونم در زمان جنگ و با وجودیکه خودمون 6، 7 تا خواهر برادرِ مدرسه رو و دانشجو بودیم، هر از چندگاهی میدیدم پدرم مقداری برگِ مقوا و بعضی مواقع هم کارتن جای کفش که سفید بود رو به خونه می‌آورد و اونو به شکل مربع های کوچیک تکه تکه می برید و بعدش مُهری که درست کرده بود و اسم خودش روی اون حک شده بود رو میداد  ما روی اون مربع های بریده شده با جوهر میزدیم. من اون موقع ابتدایی بودم و سر از اینکار در نمیاوردم ولی بعدش فهمیدم که این یه جور کُپن هست که پدرم درست میکنه و بین خانواده های بی بضاعت تقسیم میکنه تا هر وقت اومدن نون بخرن، به جای پولِ نون، اون کُپن رو به کارگر مغازه تحویل بدن و نشونشون رو بگیرن و برن. 

دیدن عکسایی که جمع آوری کردین واقعا لذت بخش بود و حالمون خوب شد. ممنون🌹🌹 به امید ادامه داشتن این ز ...

معلومه که شما خودت دلِ باصفایی داری که عکسها به دلت نشسته 

ان‌شاءالله که همیشه حالِ دلت خوب باشه ✨✨✨

الهی آمین 🙏

پدرم فرش برا فروش داشت هفته پیش فروخت رفتم ددیدم تابلو فرش ۳تومنی داده یو پنصد گفتم بابا چیکار کردی ...

😍😍😊😢😭

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲

مرسی عزیزم تاپیکت حالمو خوب کرد🌱⚘

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

اینچنین انسانهایی رو ارزومندم 🥰🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

اشکم در اومد از این همه خوبی ،خدابا شکرت که هنوز ادمای خوب هستن❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

گلم دستت درد نکنه. این عکسها پر هز حس زیبایی و عشق بود و دوباره بهت ثابت کرد که دنیا هنوز قشنگیاشو داره و ما همه باید به نوبه و امکانات خودمون یه کار خوب انجام بدیم. شاد باش عزیزم 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
اینچنین انسانهایی رو ارزومندم 🥰🤩

بعضی آدمها دنیا رو زیبا میکنند .

آدمایی که هر وقت ازشون بپرسی چطوری ؟
میگن خوبم .

وقتی بهشون زنگ میزنی و بیدارشون میکنی !
میگن بیدار بودم !!
یا میگن خوب شد زنگ زدی ...

وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین غذا میخوره راهشون رو کج میکنن که اون نپره .

اگه یخم بزنن ،دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون ...

آدم هایی که با صد تا غصه تو دلشون بازم صبورانه پای درد دلات می شینن گوشِت میکنند  !

همینها هستند که دنیا را جای بهتری میکنند ؛
آدمهایی که توی اتوبوس وقتی تصادفی چشم درچشمشان میشوی، روبرنمیگردانند لبخند میزنند و هنوز نگاهت میکنند ...
دوستهایی که بدون مناسبت کادو میخرند و میگویند این شال پشت ویترین انگار مال تو بود ...
یا گاهی دفتر یادداشتی، کتابی ...

آدمهایی که ازسر چهارراه، نرگس نوبرانه میخرند و با گل میروند خانه

آدمهای پیامکهای آخرشب ،
که یادشان نمیرود گاهی قبل از خواب ؛
به دوستانشان یادآوری کنند که چه عزیزند ...

آدمهای پیامکهای پُرمهر بی بهانه ،
حتی اگر با آنها بدخلقی و بی حوصلگی کرده باشی ...

کسانیکه غم هیچکس را تاب نمیاورند و تو را به خاطر خودت میخواهند.