2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

204 بازدید | 17 پست

سلام من مامانم ۵۹ سالشه فردا باید بره واکسن کرونا بزنه ولی میترسم . بنظرتون بزنه یا نه؟😭؟؟ ایرانی برکت بهتره یا کره ای؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
آره
18
85%
خیر
3
14%

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گلم بنظرم بزنن بهتره یکی از اقوام شوهرم که بالای ۶۰ هستن و میتونستن بزنن هی میگفت من واکسن نمیزنم و اینا تا اینکه فهمیدیم دو روز پیش کرونا گرفته دور از جونتون . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

همه کادر درمان زدن اکثر پدر و مادر ها زدن. مگه شما بچه هاتونو واکسن نمیزنید. این حرفها چیه واکسن بزنید که به زندگی طبیعی برگردیم. من خودم هم واکسن زدم. بزن عزیزم

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

خود مادرت نظری نداره عزیزم؟ شما بهشون میگی چیکار کنن؟ اگه بیماری خاصی دارن با پزشک مشورت کنید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

پدرو مادر منم دیروز رفتن زدن سینوفارم چینی خواهرم و شوهرش هم کادر درمانن چندین ماه قبل استارازنکا زدن

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بزن

اره ای و ایرانی فرقی نداره

نمیدونم چرا اما این به ایرانی بهتره

البته دست خودتون نیست انتخاب کنید

مگه ۶۸ ساله ها به بالا نبود؟

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
بزن اره ای و ایرانی فرقی نداره نمیدونم چرا اما این به ایرانی بهتره البته دست خودتون نیست انتخاب ک ...

نمی‌دونم والا یکی از آشناهامون گفت که بهداشت منطقمون دارن واسه ۵۰به بالا میزنن

نمی‌دونم والا یکی از آشناهامون گفت که بهداشت منطقمون دارن واسه ۵۰به بالا میزنن

آها شاید شهر به شهر فرق داشته باشه

بزن خوبه

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اوکی ممنون فدات

قربونت