2789
عنوان

🔸💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔸

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 328 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام امشب برای شب عرفه اعمالی هست ک انجام بدیم؟

لا اله الا الله 

📿

قرار شد اینجا چت نباشه در تاپیک چله ی قبلی بپرس عزیزم  لا اله الا الله ولی همون اعمال کافیه

تسبیح؟؟؟؟؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عذر میخوام خب شما تو اون تاپیک می‌گفتید و منم تگ می‌کردید 

درخواست دوستی دادم که دختر خوب 📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

روز اول انجام شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

روز دوم انجام شد  

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

روز دوم انجام شد.

السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روز دوم انجام شد🌺

السلام‌علیک یا صاحب الزمان علیه السلام

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲