2789
عنوان

🔸💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔸

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 328 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز به نیابت از دوستمون ملکه روزهای سفید خوندم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم

روز چهارم

السلام علیک یا اباصالح المهدی علیه السلام

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری سلام الله علیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روز چهارم انجام شد🌺 

السلام علیک یااباصالح المهدی علیه السلام

بسم الله الرحمن الرحیم.

روز سوم 🌸.  روز چهارم🌸 زیارت عاشورا خونده شد نمازش هم خونده شد..

السلام علیک یا ابا صالح مهدی عج🌹

لبیک یامهدی 🌸.یامهدی.🌸🌸یامهدی 🌸یامهدی یامهدی 🌸یامهدی🌸 یامهدی🌸 یامهدی🌸

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

روز پنجم انجام شد🌺

السلام علیک یااباصالح المهدی عج

روزپنجم ب نیابت ازخواهرم سادات وخودم انجام شد🦋

السلام علیک یاصاحب الزمان علیه السلام 🌹

ان شاءالله ظهور نزدیک است ب فضل پروردگارمهربان🌻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام عزیزانم قرار شد دراین تاپیک اصلا چت نکنید باهم !!!

اون همه اطلاع رسانی کردیم و تاکید!!!  بازهم همدیگه رو ریپلای کردید که !!!! 

قرارشد هرصحبتی تشکری کلامی سخنی دارید در تاپیک اول سادات جان بگذارید اینجا فققط گزارش ولایک  تمام.

اگه خواستید جواب پیام شخصی  رو بدید دراون تاپیک تگش کنید جواب بدید وگرنه اینجا هم میشه مثل اولین تاپیک ، 

نظم بهم میخوره .

باید مشخص بشه کی هرروز گزارش میده میخونه کی نه،

اگه چت بشه باز معلوم نمیشه، اگه ینفرم شروع کرد بصحبت بقیه ب دنبالش الحمدلله 😀 !

لطفا رعایت بفرمایید 🙏

ببخشید سادات جان مجبور شدم اینجا پست بذارم  مثل اینکه بعضی دوستان تاپیکهای دیگه رو نمیخونن اینجا گفتم شاید خونده بشه .

بازهم عذر میخوام 🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

روز پنجم انجام شد🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام 

ان شاءالله ظهور نزدیک است به فضل پروردگار مهربان

روز پنجم انجام شد 💙السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه 💙

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

السلام علیک یا امام مهدی ارواحنا فداه 

اعمال روز ۵ انجام شد التماس دعا🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم