💜سلام دوستان بزرگوار، روز یکشنبه تون بخیر، الهی امروز تون مملو از سلامتی و اتفاقهای خوشایند باشه و از هر گونه شر و بدی دور باشید💜
دعا میکنم
با ایمان وعشق ؛
تا انچه را کـه حق الهی
مناسـت خداوند بـه من عطا کند..
و صبورانه در انتظارش میمانم…. خدایاشکرت
💎دعای 47:دعای امام سجاد(ع) برای روز عرفه💎
💚به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💚
💎 خدايا، امروز روز عرفه است؛ روزى كه تو آن را شرافت دادهاى و كرامت بخشيدهاى و بزرگ داشتهاى، و در چنين روزى رحمت خود را بر ما گستردهاى، و به عفوت بر ما منت نهادهاى، و بخشش خود را فراوان ساختهاى، و به يمن آن، بيش از پيش، بر بندگانت نعمت ارزانى كردهاى.
💎خدايا، من همان بندهى توام كه پيش از آن كه روح خود را در او بدمى، و پس از آن كه او را آفريدى، از نعمت خويش برخوردارش كردى، و سپس در زمرهى كسانى قرارش دادى كه آنان را به دين خود راه نمودهاى، و به اداى حق خود كامياب ساختهاى، و به رشتهى محبت خود از آتش در امان داشتهاى، و در حزب خود وارد كردهاى، و به آنان راه دوستى ورزيدن با دوستانت، و دشمنى كردن با دشمنانت را نشان دادهاى؛
💎 اينك اين منم، افتاده در برابر تو، خوار و ذليل و سرافكنده و فروتن و ترسان، و معترف به گناهان بزرگى كه مرتكب شدهام و خطاهاى سنگينى كه انجام دادهام؛ در حالى كه از عفو تو اميد امنيت دارم و از رحمتت پناه مىخواهم، و به يقين مىدانم كه هيچ كس مرا از تو در امان نخواهد داشت، و در برابر عذابت از من حمايت نخواهد كرد.
💎 پس بر من تفضل كن و همچنان كه گنهكاران را به احسان خود مىنوازى و بر گناهانشان پرده مىاندازى، با من و گناهانم نيز چنين كن، و آن سان كه عفو خود را نصيب كسى مىكنى كه به اختيار خودش تسليم تو شده، مرا هم از بخشش خود نصيبى عطا فرما، و به آمرزش خود- كه چون آن را به آرزومندش ارزانى كنى، در نظرت بزرگ نيابد- بر من نيز منت گذار.
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی دوستانی که در این صفحه حضور داشتند، صد مرتبه صلوات میفرستم. 🙏