💎 در اين روز، براى من نصيبى قرار ده كه با آن از خشنودى تو بهرهمند شوم، و مرا از آنچه بندگان كوشاى تو از درگاهت به ارمغان مىآورند، دست تهى برمگردان.
💎من از كارهاى نيكى كه ايشان كردهاند، با خود هيچ ندارم، اما پيش از اين، به يگانگى تو و نفى اضداد و امثال و همانندها از تو معتقد بودهام، و از درهايى به سوى تو آمدهام كه خود فرمودهاى از آن درها بر تو وارد شويم، و با چيزى به درگاه تو تقرب جستهام كه هرگز كسى جز با آن به درگاه تو تقرب نتواند جست.
💎سپس در پى اين حالت، با توبه و اخلاص به سويت آمدهام؛ با خوارى و زارى به درگاه تو، و با گمان نيك به تو، و اطمينان به رحمت تو در دو جهان. و اميد به تو را ضميمهى آن كردهام؛ اميدى كه آرزومندانت از آن بىنصيب نمىمانند.
💎 و همچون بندهى حقير خوار بينواى فقير ترسانى كه به تو پناه آورده است، نياز خود را از تو خواستهام؛ با ترس و تضرع و پناهجويى و امانطلبى، نه از سر گردنفرازى متكبران به تكبر، و نه از روى بلندپروازى طاعتپيشگان به گستاخى، و نه از روى دلخوشى به شفاعت شفيعان.
💎 اينك من از هر كمى كمتر، و از هر خوارى خوارترم؛ چنان ذرهاى يا كمتر از آن. پس از آن كه در كيفر بدكاران شتاب نمىورزى و نازپروردگان در نعمت را به ناگاه نمىميرانى، اى آن كه به احسان خود گنهكاران را مىآمرزى و خطاكاران را به نيكى كردن زياد مهلت مىدهى