2777
2789
عنوان

بیاید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 54 پست
الان چی؟ بازم از این کارا میکنه؟

چیزی ندیدم چن روزپیشم دعوامون شد حرفشو زدم قرآن آورد دست روش گذاشت گفت بعداون ماجرا خطانکردم.دیگه نمیدونم خودش وخداش

کاربری سوممه،۲باربیخودی تعلیق شدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرانگم.میگم ک شمام جشاتون بازشه.وقتی فهمیدم میگفت اشتباه کردم غلط کردم ولی بخداوندی خدا همه مردا این ...

خیانتش تا چه حد بود؟‌منم خیلی به شوهرم اعتماد دارم ولی از وقتی اومدم سایت خیلی شکاک شدم بهش گیر میدم

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
خیانتش تا چه حد بود؟‌منم خیلی به شوهرم اعتماد دارم ولی از وقتی اومدم سایت خیلی شکاک شدم بهش گیر میدم

عزیزم وقتی یکیو بیارخونه خیانتش درچ حده رابطه داسته دیگه.ازروزی ک من اون صداها روشنیدم نمیدونید چقدشکسته شدم چقدداغون وافسرده ومریض شدم.خدا همچین آدماییو روازروزمین وردار.عزیزم بش گیرنده‌ چیزییم اگه ازش دیدی ب روش نیار چون خودشو جم وجورمیکنه حواستو جمع کن

عزیزم وقتی یکیو بیارخونه خیانتش درچ حده رابطه داسته دیگه.ازروزی ک من اون صداها روشنیدم نمیدونید چقدش ...

یا خدا🥺 بمیرم واسه دلت.هیچی بدتر از خیانت دیدن واسه یه زن نیست. خاک عالم تو سرش. بعد این هم بخوای زندگی کنی هیچوقت دلخوشی برات نداره اون مرد. 😢 بره شوهر منکه خوبه تا حالا هیچی ازش ندیدم ولی گفتم اگه ازت خیانت ببینم مطمئن باش مهریه مو میزارم اجرا طلاق میگیرم با یکی بهتر از تو ازدواج میکنم. 

یا خدا🥺 بمیرم واسه دلت.هیچی بدتر از خیانت دیدن واسه یه زن نیست. خاک عالم تو سرش. بعد این هم بخوای ز ...

خدانکنه خواهر.الان دیگه میدونم ومیبینم دورواطرافیانم همه مردا اینکارن من نمیدونستم متاسفانه روزگاربدی شده خیلی بد

نگو😭 آدم بی اعتماد میشه. منم به شوهرم خیلی اعتماد دارم ترسیدم🥺

منم مثله شما خیلی اعتماد داشتم در حدی که رو سرس قسم میخوردم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
منم مثله شما خیلی اعتماد داشتم در حدی که رو سرس قسم میخوردم 

خیلی بده😭 شماهم خیانت دیدین؟ من گفتم اگه خیانت ببینم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

خیلی بده😭 شماهم خیانت دیدین؟ من گفتم اگه خیانت ببینم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

بله من بعد پنج سال ک هیچی ازش تا حالا ندیده بودم  تو اینستاش دیدم با دخترا چت کرده خیلی حالم بده اصلا به روشم نیوردم ولی اعتمادم شکست 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم