2777
2789
عنوان

بیاید خیانت

834 بازدید | 54 پست

خانوما من تلگرام همسرمو نگاه کردم دیدم ک صدای یه دختره بعد اینکع خوندین گزارش بزنید پاک شه صدای ی

ه دختره مثلا موقع رابطه هست از خودش صدا در میاره یه بارم اسم همسرمو گفت بعدش از همسرم پرسیدم گفت اینجوری نیستش تو کانال اینو گزاشته بودن منم برداشتم نمیدونم خیلی هنگ کردم پریروزم تاپیک زدم یکی گفت اره همچین چیزایی میشه تو کانالای تل بعدش همسرمم خودش میگع خیانت بعذ ازدواج و اصلا قبول ندارم و این حرفا وقتی هم خونس همیشه گوشیش دست منه مثلا دیدم ک اونایی ک خیانت میکنن رمز اینا رو نمیگن به همسراشون واقعا گیج شدم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم...تجسس نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

تو چه کانالی عضوه که از این وویسای انچنانی داره؟

هکش کن

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

منم اندازه چشمام به شوهرم اعتماد داشتم دقیقا با گوشیش ک همش دست من بود بهم خیانت کرد  الان ی هفته اس فهمیدم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
خیانت مگه فقط با گوشیه؟

دارم از شما سوال میپرسم میگم همچین چیزایی تو تل مگه هست؟؟؟ م

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اگ اسم همسرت اسم خاصیه و کم یاب و همه کس نمیزازن شک کن ‌‌‌واینک واسه گوشی میگی خب ربطی نداره مردا انقدر زرنگن ب اونی ک یاهاشه میگ خونم پیش زنمم حرف نمیزنن

هرچند اگ من بودم و اسمشم خاص نبود وعامیانه بود۱۰۰۰۰۰۰۰درصد شک میکردم ویه فکری واسه زندگیم میگردم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
شاید خیانتش فقط در حد چت که همینم خیلی بده البته

ن اصلا نگفت چت بود گفت از کانال برداشتم اینو