2777
2789
عنوان

بیاید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی گوشیش دست توئه ینی نمیترسه که تو گوشیش و ببینی  چون اگه خیانت کنه می‌ترسه گوشیش و بده دست ...

حالا نمیشه فرض و بر این بزاریم که ممکنه یه گوشی با یه خط دیگه داشته باشه؟!!!!!؟؟؟؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
من یه بار دیدم یه عالمه کانال جنسی تو تلگرامم هست نگو اونایی که شمارم داشتن اد کرده بودن خودم بی خبر ...

فیلم هاشو. میدونم ولی مگه صدا هم میشه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

همینکه گوشیشو میده بهت یعنی داره اعتمادتو میخره و جلب میکنه ک حتی خیانتم بکنه تو باور نکنی و مثل الان هنگ کنی

حتی اگه تو کانال و هرجایی از تلگرام باشه شوهر شما چه استفاده ای ازش داره و چرا نگه میداره و میره سراغ اینجور چیزا؟؟؟؟

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

به شوهرت بگووو بلفرض که خیانت نکردی و نمیکنی ولی اگه همچین چیزی تو گوشی من بود و اسم منم میورد تو چیکار میکردی؟؟!!! جون خودت بهش بگو

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

چرا اسم همسرتونو باید بگه!!!!! 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
حالا نمیشه فرض و بر این بزاریم که ممکنه یه گوشی با یه خط دیگه داشته باشه؟!!!!!؟؟؟؟

نه نمیشه 

وقتی از شوهرش چیزی ندیده 

چرا باید توی دلش و خالی کنیم؟ 

یه وویس دلیل بر خیانت نمیشه 

از این وویسا تو کانالا پره

نه نمیشه  وقتی از شوهرش چیزی ندیده  چرا باید توی دلش و خالی کنیم؟  یه وویس دلیل بر ...

اهااان پس مرسییی که زیر دلشو خالی نمیکنیم✋ 

شاید چون از مخفی بودنش خاطرجمعه با خیال راحت گوشیو میده

ما نمیتونیم با شاید و احتمالات یه زندگی و خراب کنیم 

تا وقتی که چیزی ندیده از شوهرش حق نداریم توی دلش و خالی کنیم 

شوهر هر چقدم زرنگ باشه، خانما خیانت و خیلی زود می‌فهمن