2777
2789

می‌دونم طولانیه ولی خواهشاً بخونین و کمک کنین💜🥺

دوست پسرم نیست فقط ی وقتایی چت درسی میکردیم بهم کمک میکردیم بعد ی مدت من ازش خوشم اومد (ن اینکه بخوام رل یا نمیدونم دوست پسرم باشه ها) فقط همینطوری خوشم میومد. بعد دیدم نه مثل اینکه اونم خوشش میاد😂 و من واقعا ب عنوان رفیق دوسش داشتم. اما بعد ی مدت سرد شد خیلی فاصله گرفت دلیلشو پرسیدم گفت من باید فاصله بگیرم اگه نگیرم ممکنه عاشقت بشم و دوس ندارم ( چون ایشون قبلا یه شکست عشقی خیلی عمیق خورده) . و جالب اینجاست که قبلا بهم می‌گفت دوست دارم الان میخواد دور شه) خیلی داغون شدم و کارم شده بود فقط گریه آخه چرا اینقدر بهم دروغ گفته بود مگه مجبور بود بگه دوست دارم. منم همکاری کردم از اون لحظه ب بعد ک فهمیدم دلیلشو دیگ بهش پیام ندادم، خیلی سرد رفتار کردم و الان یه هفته است تلگراممو پاک کردم. و با تلگرام خواهرم دیروز رفتم پروفایلشو چک کنم دیدم بیوش نوشته Lover of Maria  ینی عاشق ماریام 🥺😑💜 و اسم و همچیشو شبیه من کرده یجورایی ست کرده مثلا. 

چرا کسی که باهام سرد شد اینهمه دروغ گفت، الان باید اینکارو بکنه؟ 

آخرین بازدید تلگرامم شده یک هفته پیش اگه براش مهم باشم زنگ میزنه بپرسه حالمو و چرا نیستم دیگه توی تل، اگه نزد ینی کلا براش هیچوقت مهم نبودم، درسته؟

ینی اگه زنگ زد میتونم نتیجه بگیرم هنوزم دوسم داره و ب فکرمه؟ 

آخه من هنوزم خیلی دوسش دارم 😔

🦥🤌🏻

دوری کردن شاید گزینه مناسبی باشه اما در این سایت کسی مشاور نیست و نمیشه دلیل واقعی رو پیدا کرد 

کنترل احساسات داشته باشید علاقه پیدا کردن بخش زیادی از 

باور کردن این حس  هست پس  امکان کنترل کردن وجود داره 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عاشقته یا نه

فقط میدونم یه عده ای هستن که دوست دارن شکست عشقی بخورن

و عاشق خونده بشن ،بدون اینکه عاشق باشن 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

فکر میکنم خودشو عقب کشیده تا تو یک قدم بری جلو 

موافق اینجور روابط نیستم چون یا به نتیجه نمیرسه و فقط دلمشغولیه .ولی در هرصورت شاید منتظر اشاره ای از سمت تو بوده .

البته اینطوری ک گفتی کرده پروفایلشو از پسرا یکم بعیده.ندیدم پسرا از این بچه بازیا انجام بدن .درهرصورت خیلی رو اینجور روابط حساب نکش.

امان از دست علی 

جان؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خب پس سنتون کمه زیاد جدی نگیر و درگیر روابط نشو

بخدا رابطه خاصی نبوده ی رفاقت سطحی ساده مجازی ... ک از اینجور دوستا زیاد دارم و خیلی خوبن (دخترن) با اینکه ندیدمشون.

برای اولین بار گفتم شاید جنسیت مهم نباشه بتونم با یه پسرم رفیق باشم. 

اما خب یکم ب جاهای باریک کشیده شد. 

بله درسته نباید جدی بگیرم 💜😊

🦥🤌🏻