2777
2789
عنوان

جوک😬✌😁

175 بازدید | 12 پست

رفتم داروخونه داروهامو گرفتم،فروشنده میگه پنصدی داری؟؟
منم دست کردم تو جیبم یه چسب زخم دادم بهش 😒😒

خیلی منتظر این لحظه بودم.بالاخره انتقاممو گرفتم
😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂

.........................‌‌‌‌......

شیطان هرکاری کرد آدم سیب🍎🍏 نخورد!

رو کرد به حوا گفت : بخور واسه پوستت

خوبه !🙆🙆

اینگونه بود که به فنا رفتیم😐

.................................

‏چجوری تو مترو و تاکسی چتای بغل دستی‌تونو میخونید؟

من یه بار خواستم امتحان کنم سرمو آروم بردم نزدیک شونه های طرف که چتاشو بخونم ، یهو دیدم  دوربین جلوشو باز کرده داره خودشو میبینه ، چن ثانیه از تو گوشی چش تو چش شدیم
بافرهنگ بود به روم نیاورد😂😂
......................................

‏میگن یک خانمی هم برای شوهرش لیست خرید می‌نویسه:
1 نوشابه
2 قند
3 بیسکوییت
4 پیاز
5 تخم‌مرغ
6 مرغ
7 فندک

و آقا برمی‌گرده با یک نوشابه، دو بسته قند، سه‌تا بیسکوییت، چهارتا پیاز، پنج‌تا تخم‌مرغ، شش‌تا مرغ و هفت‌تا فندک،
و با تعجب از خانمش می‌پرسه: «هفت‌تا فندک برا چی میخایم؟»😂😂

.............................

‏یه سری به مامانم گفتم می خوام برم استرالیا

گفت : این کارِت زیره به کرمان بردنه!

گفتم چطور؟
گفت : اونجا خودشون گوسفند صادر میکنن، بعید میدونم تو رو راه بدن 😂
‏....................................

دخترخالم داشت مرغ پاک میکرد٬ بهش گفتم این مرغا چقد چربی دارن؟
گفت مرغای ماده چربیشون زیاده!

مگه مرغ نر هم داریم!!

همون لحظه مرغه پاشد یه نگاه به من کرد، یه لبخند ملیح زد و دوباره جان سپرد😂

...............................

بابام بعد چند سال داشت تلفنی با دوستش حرف میزد گفت خب ساسان پسرت چطوره؟
اونم گفت:

سلام میرسونه تازه از لندن برگشته درسشو تموم کرده میخواد مطب بزنه
پسر تو چیکار میکنه؟

بابام یه نگاه به من انداخت دید با پیژامه دراز کشیدم خیار گاز میزنم دستم تو دماغمه، گفت خیلی وقته ازش خبر ندارم از پیش ما رفته😂😂😝

.....................‌.....

ای کسانی که پست های من و میدزدید

کار بسیار خوبی میکنید
نوش جونتون...
ارث بابام که نیست، خودمم دزدی میکنم
حتی این پست رو هم دزدیدم
✌😅
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
😬

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بیشتر ببینید
شاد شدم نصف شبی

همیشه شاد باشی گلم🌱💫

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂

😂😂

بیشتر ببینید
عالی بود دمت گرم 

قربونت❤😃

بیشتر ببینید

خیلی باحال بودن...همیشه بخندی و شاد باشی عزیز دلم

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
خیلی باحال بودن...همیشه بخندی و شاد باشی عزیز دلم

قربونت برممم عزیزممم همچنین😍😘❤💫🌱

بیشتر ببینید
قربونت برممم عزیزممم همچنین😍😘❤💫🌱

نشی که خیلی حیفی...انشاالله همیشه تنت سلامت و دلت خوش باشه

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
نشی که خیلی حیفی...انشاالله همیشه تنت سلامت و دلت خوش باشه

❤❤❤💫💫😘😘🌱

بیشتر ببینید
فقط مرغه😂😂😂😂😂😂

اره😂😂😂😂😂😂

بیشتر ببینید