2777
2789
عنوان

خانمایی که جاری دارید

271 بازدید | 27 پست

خدا کلی ناراحت نمیشید همه جا خواهرشوهرتون جاریتون رو دعوت میکنن در حالی که بعدش از شما توقع جبران دارن   حرصتون نمیگیره فرق میزارن؟ اون وقت چی کار می‌کنید؟ من فعلا قطع رابطه

کات

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خواهرشوهرم برای خواستگاری پسرش جاریمو برده بود برای هزینه گل و شیرینی و کرایه راه(یه شهر دیگه) از شوهر من پول گرفتن🥴

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم قطع رابطم

حمالیهاش مال ما بود

پول و دعای خیرشون مال برادرشوهرم

شوهرم رفت و امد داره

ولی من نمیرم

برام قابل تحمل نبود

مخصوصا که مادرشوهرم از کثافت کاریهای پسرجونش حمایت میکنه ولی شوهر منو پیش بقیه خراب میکنه

منم قطع رابطم حمالیهاش مال ما بود پول و دعای خیرشون مال برادرشوهرم شوهرم رفت و امد داره ولی من ن ...

من یه بار اعتراض کردم تبدیل شد به یه جر وبحث بد با کلی بی احترامی بهم البته منم جواب دادم وکات کردم