2777
2789
عنوان

کنسل شد🤦🏼‍♀️☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 21 پست
منتظر باش اونم با دوستاش بخاد بره سفر 🤪خخ خوب اون رضایت داده برا تو حالا نوبت تو میشه رضایت بدی😁

نه اتفاقا اینم بهش گفتم گفتم من برم ماه بعد هم تو میخوای بری گفت نه من تورو میشناسم اگه بگی برو‌ هم خودتو خیلی اذیت می‌کنی حرص میخوری من مطمعن باش سفر مجردی نمیرم چون دوران مجردیم زیاد رفتم حسرتشو ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تازه کرونا گرفتم و خوب شدم یه هفته ای هست تست دادم منفی شده بعد ۱۷روز آنتی بادی دارم تا دو ...

منم تازه تست دادم بعد۶ماه از کرونام هنوز اونقدر آنتی بادیم بالابود که فعلا نمیگیرم اما باز هم بخاطر اینکه الگوی بقیه باشم حتی خونه مادرم دیر به دیرمیرم و حتما در و پنجره بازه و همه ماسک میزنیم.مثل قبل خریدهامون اینترنتیه و...

غیر خودم بچه هام خیلی دلشون سفر میخواد اما رعایت میکنیم

ان شاالله اگه همه رعایت کنیم زودتر ریشه کن میشه و به زندگی عادی برمیگردیم.

.اگه سفر رفتید به مردم زیاد نزدیک نشید.شاید شما فعلا مبتلا نشید اما دوستانتون شاید خدای نکرده درگیر  بیماری بشن.برای شما و همه مردم دنیا آرزوی سلامتی دارم

منم تازه تست دادم بعد۶ماه از کرونام هنوز اونقدر آنتی بادیم بالابود که فعلا نمیگیرم اما باز هم بخاطر ...

ما با رعایت شاید بتونیم کمش کنیم اما ریشه کن شدنش واکسن میخواد که ....