2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بطور ارثی زیر چشمام کبود و گوده ،، چیکار کنم ؟

عزیزم شما باید از کرم زیر چشم استفاده کنید.  zaba._.sho_nazi پیج منه واس راهنمای محصول میتونم راهنماییت کنم عزیزم🌹

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉

من خیلی جوش میزنم چیکار کنم ؟

تقریبا خیلی از چیزهارو امتحان کردم ولی فقطططط بدتر شدهه 

یکی دیگم اینکه میشه روتین پوستی بدی که یه پوست صاف و خوب داشته باشیم؟ یا مثلا ماسک هایی که خوبن چه بیرونی چه خونیگ و .....

کاا برا پوست صاف و خوب

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

چرا هرکاری میکنم جوش های صورتم خوب نمیشه 

دکترم رفتم بهم سه بسته داکسی سایکلین داد گفت دوماه بخورم الان ی بستش مونده صابون تریاک میزنم ژل جوش خریدم میزنم ارایش بیشتر از دوماهه ک نمیکنم با ژل صورت میشورم پوستمو محلول داده دکتر اونو میزنم صورتم ضد افتاب فاقد چربی میزنم ولی بااااازم خوب نمیشه چرا چرا ؟؟؟؟ دکتر گفت ک جوش هات هورمونی نیستن پریودمم نامنظم نیست ! پس مشکل از چیه بخدا دیگه خسته شدم 

پوستم خسک نرماله برای شستشو چی استفاده کنم.؟ کرم دور چشم چی استفاده کنم؟

گلم شما به پیج اینستا ziba._.sho_naziپیام بده راحت تر راهنماییت کنم و با محصولات آشنا بشی

چرا هرکاری میکنم جوش های صورتم خوب نمیشه  دکترم رفتم بهم سه بسته داکسی سایکلین داد گفت دوماه ب ...

شما باید از پک ضد جوش استفاده کنید منم مشکل شمارو داشتم که خوشبختانه حل شد