2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلستر بدون  طعم بحور.قرص شیرافزار بخور خیلی خوبه منم شیرم کم بود با اینا زیاد شد.ریلکس باش استرس نداشته باش میاد

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

هیچی اندازه ارامش داشتن نمیتونه کمکت کنه 

غذا هم عدس ابگوشت کباب سوپ اش رشته و اینا خوبن و چیزای چرب بخور ک شیرت حتی اگه کم باشه چرب باشه فقط نفخ حبوباتت رو بگیر بچه خدای نکرده دلدرد نشه

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

مایعات بخور 

هر  ساعت به ساعت چای آب میوه دلستر آب و ..... بخور

ببین میگم بخورم یعنی همش یک چی بخور الان چای بخور یک ربع دیگه دلستر باز یک ربع دیگه هندوانه و....

شک نکن شیرت زیاد میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

سلام عزیزم اول باید غصه خوردنو کنار بگذاری چون از قدیم میگن حرص نخور شیرت خشک میشه که این درسته .بعد باید تغذیت درست باشه لبنیات زیاد مصرف کن روزانه حتمن یه لیوان شیر بخور سعی کن یه وعده غذات ابکی باشه سوپ و اش اینا همراه غذات نون بخور سیب زمینی ماکارونی اینام شیر رو زیاد میکنن تند تندم به نی نی شیر بده چون مکیدن خودش باعث تحریک شیر میشه 

مایعات بخور  هر  ساعت به ساعت چای آب میوه دلستر آب و ..... بخور ببین میگم بخورم یعنی همش ...

مشکل ایتجاست ناراحتی معده هم دارم هرجیزی نمیتونم بخورم مث چایی و ....

سلام عزیزم اول باید غصه خوردنو کنار بگذاری چون از قدیم میگن حرص نخور شیرت خشک میشه که این درسته .بعد ...

ابنیات و اینا ک ناراحتی معده دارم اصن نمیتونم بخورم