2777
2789

سلام دوستای عزیزم،۱ ماه هست از طریق اینستا با پسری اشنا شدم که هم دانشگاهی من بوده و به من گفت از من خوشش میومده توی دانشگاه یکم که رابطمون پیش رفت ایشون کمتر پیگیر من شد ولی من دکست داشتم باش ارتباط داشته باشم و فکر کنم سیگنال خواستنمو کم و بیش بش داده باشم ولی سر یه بازی آنلاین که پیشنهاد دادم و اون پیدا کرد چند دست بازی کردیم ک من بردم و چهرمین وست رو بازی نکرد روز بعد اومد درخواست داد برای بازی گفتم چون دستتو بازی نکردی بازی نمیکنم اصرار کرد و راضی شدم ولی باز دستشو بازی نکرد که فرداش اومد عذرخواهی کرد منم جوابشو دادم ولی نه به گرمی که نیاز به عذرخواهی نبود و.... ولی ۴ روزه از اون زمان یه پیامم بم نداده اما‌ من میخوام ارتباط داشته باشیم اما میترسم خودم جلو برم و کاری کنم اون تلاشی نکنه میشه لطفا پیشنهاد بدین چکار کنم

سیاست نداری دیگه! سر یه بازی اینقدر دردسر درست شده؟!

آره واقعا حالا به نظرت چکار کنم؟

کارمون به هم ربط داره به نظرت چند روز دیگه به بهانه کاری بش پیام بدم؟

میدونی همش میگفت وقت ندارم سرم شلوغه که بت پیام نمیدم بعد من ساده بازی پیشنهاد دادم البته دست منو بازی نکرد ولی تو امار بازیش دیدم ۳ ۴ دست دیگه بازی کرد ولی بعد از اون روز که حرف نزدیم دیگه بازی نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا حالا به نظرت چکار کنم؟ کارمون به هم ربط داره به نظرت چند روز دیگه به بهانه کاری بش پیام ب ...

اگه واقعا ازش خوشت اومده و ارزشش رو داره، باید خیلی زیر پوستی بری جلو!

برخوردت اصلا نشون نداده که ازش خوشت اومده

مثلا بازی بهونه خوبیه، ولی موقع بازی کردن دقت کن که هدف بازی نیست!

این جور مواقع در عوض اظهار علاقه طرف، باید یه جوری با رفتارت نشون بدی که تو هم ازش خوشت میاد، ولی وابسته نیستی بهش

راه دقیقش رو نمیدونم. فقط طوری برو جلو که نشون بده بیکار اون ننشستی و برنامه های کاری و زندگی خودت رو داری

فقط قبلش مطمئن شو که در رابطه با یه نفر دیگه نیست.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

اگه واقعا ازش خوشت اومده و ارزشش رو داره، باید خیلی زیر پوستی بری جلو! برخوردت اصلا نشون نداده که ا ...

خودش گفته شکست عشقی داشته چند ماه پیش و طرف بهش خیانت کرده حتی از منم پرسید دوست پسر ندارم؟ولی رو پیجش عکس قلب زرد بود ک ازش پرسیدم چیه گفت نشونه رضایت از زندگیه البته نوشته بود وفادار کنار اون قلبه ک گفت واسه کسیه که بعدا میاد! از اونروز کردش یه قلبی که در حال رشده)۳ قلب توی هم) و پرسیدم چیه گفت برای اینکه کسی نیاد دایرکت. بهشم‌گفتم از یه سری اخلاقاش خوشم اومده پس فهمیده خوشم میاد ازش

بازی درخواستشو همون روز رد کردم چون دو بار بازی نکرد دیگه به غرورم برخورد خیر سرم اومدم ناز کنم یکم منت بکشه😅

خودش گفته شکست عشقی داشته چند ماه پیش و طرف بهش خیانت کرده حتی از منم پرسید دوست پسر ندارم؟ولی رو پی ...

اشکال نداره، باید عادت کنه ناز هم بکشه

فقط چون شکست عشقی داشته ممکنه زود دنبال جایگزین باشه و بدون علاقه کافی حرف بزنه، باید مواظب باشی

فعلا اصلا بهش وابسته نشو و جدیش نگیر

چراغ سبز رو نشون بده، ولی حتما حتما بذار خودش پا پیش بذاره

اشکال نداره، باید عادت کنه ناز هم بکشه فقط چون شکست عشقی داشته ممکنه زود دنبال جایگزین باشه و ...

مرسی عزیز دلم آره ناز هم میکشید یکم بیچاره ولی من زود وا دادم تابلو بود خوشم اومده تا فهمید حس کردم تلاششو کم کرد منم بی سیاست سعی میکردم پیامی ندم اونم سعی میکرد با استوری منو بکشونه فقط اگر تا چند روز دیگه پیامی نداد یه پیام کاری بش میدم ببینم چه میکنه فکر کنم سیاست خوبی باشه🙁

درخواست دوستیمو قبول کن لطفا🙂

عزیزم من درخواست دوستی از سایت نمیپذیرم. همین سر زدنم هم قاچاقیه! 😄

فقط چون تازه شکست خورده، باید بهش زمان بدی

زیاد سوال پیچش نکن، سعی کن غیر مستقیم متوجه افکارش بشی

احتمالا زمانبر میشه

البته اگه تو این فاصله هول نشه بره با یکی دیگه، که اون موقع اصلا برات مهم نباشه. اگه نتونه یکم ثبات داشته باشه بعدا هم به مشکل برمیخورید.

به نظرم فعلا اگه پیام هم دادی، مربوط به کار باشه، خوددار باش و اصلا تابلوش نکن

زمان میبره!

عزیزم من درخواست دوستی از سایت نمیپذیرم. همین سر زدنم هم قاچاقیه! 😄 فقط چون تازه شکست خورده، باید ...

باشه عزیزم،ممنونم از راهنماییت 

من تو درس و کار سیاستم خوبه ولی تو رابطه صفر واقعا😅

باشه عزیزم،ممنونم از راهنماییت  من تو درس و کار سیاستم خوبه ولی تو رابطه صفر واقعا😅

انشالا که اگه واست خیره، یه رابطه عمیق بینتون برقرار شه 🌹