2777
2789
عنوان

طلا

320 بازدید | 38 پست

دوستان یه مقدار پس انداز دارم موندم طلا بخرم یا همون بانک باشه ۳۰ تومن ،،،یا نصفشو طلا بخرم نصفشو بزارم بانک باشه

میگم شاید طلا بیاد پایین یا تا ساله دیگه تغییری نکنه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

طلا بخر

اون موقع من طلا میخریدم گرمی ۹۰ تومن

الان چنده؟

ب چندسال بعد فکر کن ک چقدر بالا میرع 

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا بخر عزیزم

مبترسم هنوز بیاد پایین

اخه گرمی ۱۷۰۰ قبل عید خریدم

کلی ضرر کردم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
پایین ک نمیاد .بانک سود میگیری؟چقد میدن برا ۳۰ تومن؟

بآنک لااقل یه ۱۸ درصدی میده ماهی حدود ۴۰۰

طلا بخر اون موقع من طلا میخریدم گرمی ۹۰ تومن الان چنده؟ ب چندسال بعد فکر کن ک چقدر بالا میرع  ...

اگه تا دو ساله دیگه افزایشی نداشت چطور

اگه تا دو ساله دیگه افزایشی نداشت چطور

اینجا ایرانه😐❤افزایش نداشته باشع؟ ما ک پول داشته باشیم همشو طلا میخریم 

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
به قول دوستمون باید چند سال بعد رو ببینی من سال ۹۴ یک النگو خریدم ۱ ملیون الان شده ۱۰ تومن

اره گلم ،،ولی الان گرونی خیلی زیاد شده،،،پولم ی ارزش شده خیلی وضع خراب شدا تو شهر شمام نون نیست

تو شهر ما اکثر نونوایی بسته

نمیدونم ولی اگه خواستی طلا بگیری بگرد دست دوم پیدا کن خیلی بهتره طلای موقع فروش خیلی ضرر میکنی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

نمیدونم ولی اگه خواستی طلا بگیری بگرد دست دوم پیدا کن خیلی بهتره طلای موقع فروش خیلی ضرر میکنی

طلای نو

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اینجا ایرانه😐❤افزایش نداشته باشع؟ ما ک پول داشته باشیم همشو طلا میخریم 

مرسی گلم 

به نظرت گاز رو میزی بخرم البته واجب نیست،،، یا سکه یا طلا

مرسی گلم  به نظرت گاز رو میزی بخرم البته واجب نیست،،، یا سکه یا طلا

اگه واجب نیست پس نخر 

طلا بگیر😍