2777
2789
عنوان

طلاق؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعوا گفتي  چرا شما زنا يكم سياست ندارين خب لحن حرف زدنتو درست كن اونم پدر اون بچه س اگرم كا ...

ازکجا میدونی با دعوا گفتم؟پریروز اس دادم گفم مایبیبی بیار نیاورد دیروز اس دادم نیاورد دیشب زنگ زدم اومد فقط استامینوفن اورد

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
عاره بابا اين چرا خودشو ميندازه وسط اخرش بگن عاره اين بده  بابا بخدا ياد بگيرين توي دعواي خانوا ...

اره با اصلا باید ولشون کنی به حال خودشون 

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
عاره بابا اين چرا خودشو ميندازه وسط اخرش بگن عاره اين بده  بابا بخدا ياد بگيرين توي دعواي خانوا ...

ینی چی چرا دخالت میکنم؟من باید چن ماه تو خونه اسیر باشم تا کارش تموم بشه؟وقتی هیچ ازادی ندارم؟حتی با خانوادم نمیذاره جایی برم فک نمیکنی یه فصل کامل توخونه افسردگی میگیره ادم؟

😔

من باهات دشمني ندارم 

اگرم حرفي زدم ناراحت شدي ببخشيد 

ولي تا خودت نخواي زندگيت خوب نميشه با دعوا با شوهرت فقط به خودت و زندگيت اسيب ميزني تو نميتوني بري خونه بابات چون اونجام زندگيت بهتر از خونه شوهرت نيس با شوهرت لج نكن با خودت لج نكن اروم باش به شوهرت بگو باشه محيط خونه رو اروم كن تا دوس داشته باشه بياد خونه 

اگه گفت ميخوام برم با پدرم بگو اون پدرته من دخالت نميكنم هر چي خودت صلاح ميدوني بزار خودش چند بار از اين كارا كنه تا پشيمون شه 

بگو بهش من مخالفتك سر اينه كه تو بري باهاشون دعوا ميشه همين وگرنه من كاري ندارم 

اگه چيزي ازش ميخواي كه بخره بعش محبت كن 

مثل ميگفتي عزيزم اگه ميتوني واسه ني ني مون پوشك بگير با زبونت نرمش كن 

بخدا درس ميشه

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
زندگي سختي داره توي دعوا تو جلوي پدر شوهرت حرف زدي اونم اون حرفارو زده 

من فقط زنگ زدم به شوهرم باهاش دردودل کردم مادرشوهرم فال گوش دوایساده بود رفته یه عالمه گذاشته روش به پدرشوهرم گفته بود میدونی درددلم چی بود؟اینکه خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم ازم کار میکشیدن متلک میپروندن میگفتن انگار دو قلو بارداره میرفتن پیش همسایه میگفتن هیچ کاری نمیکنه غذاشم ما میذاریم جلو دستش حالم بد بود دکتر احتپال سقط داده بود اینا ول کنم نبودن منم زنگ زدم به شوهرم سریع اشکم درومد ولی اصلا بهش نگفتم برگرد یاچیزی

میدونستم که داره اخه از یروز قبلش هی بهش گفتم بخدا فقط شبا بچمو مایبیبی میکنم از یه روز قبلش گفتم ول ...

روزا چی 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ینی چی چرا دخالت میکنم؟من باید چن ماه تو خونه اسیر باشم تا کارش تموم بشه؟وقتی هیچ ازادی ندارم؟حتی با ...

باشه دخالت كن دعوا كن اصلا طلاق بگير به من چ 

اومد خونه م فش بارونش كن  هر جور راحتي

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
نمیدونی چی کشیدم😔

همه سختي كشيدن منم حالم خوش نيس 

ینی چی چرا دخالت میکنم؟من باید چن ماه تو خونه اسیر باشم تا کارش تموم بشه؟وقتی هیچ ازادی ندارم؟حتی با ...

ای بی وجدان .چقد بی وجدانه این 

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️