چي بگم والا ولي كلا مقصر تويي تو عصبي هستي همين بايد بري دكتر يا مشاور واسه يه پوشك اون همه دعوا لازم بود
من خودم يه سال از خونه بيرون نرفتم بايد ديونه شم پرخاش كنم با بقيه دعوا كنم
ادم يكم توي زندگيش سختيم بكشه بد نيست
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
ببین هرچیم گفته باشه حق نداره بزنتش غلط کرده مرتیکه عصاب نداره غلط کرده زن گرفته
من به شوهرش حق نميذم ولي اسيم مقصره اعصاب نداره زود جوش شوهرشم همينطور
باور كن توي زندگي مشترك فقط محبت ميتونه همه چيو درست كنه من خودم خواهرم مثل اسي زود جوش واسه همين ناراحتم و اومد حرف زدم
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
میدونستم که داره اخه از یروز قبلش هی بهش گفتم بخدا فقط شبا بچمو مایبیبی میکنم از یه روز قبلش گفتم ول ...
با دعوا گفتي
چرا شما زنا يكم سياست ندارين خب لحن حرف زدنتو درست كن اونم پدر اون بچه س اگرم كاري ميكنه يا لج كرده باهات يا يه مشكلي بوده نخريده
دعواي شوهرت با پدرش هيچ ربطي به تو نداره هيچ ربطي اون پدرشه حتي بچه شو كتكم بزنه به تو ربطي نداره&nb ...
اخه خودش کار داره اخه میگف تو نباید به شوهرت زنگ بزنی تقصیر توو مادرته مادر بدبختم از همه جا بیخبر بعدشم به برادرشوهرم گفته بود مادرت یا زنداداشت حتی تا جلوی در رفتن بهم بگو انگار اسیر گرفته بودن
ببین توام درست میگی تا حد زیادی نباید بین پدر و پسر چی بگه چون باز برمیگردن بهم بااین لج میکنن
عاره بابا اين چرا خودشو ميندازه وسط اخرش بگن عاره اين بده بابا بخدا ياد بگيرين توي دعواي خانواده شوهر دخالت نكنيد نصف مشكلات خودش حل ميشه
اون پدرشه هر چيم به پسرش بگه اسي حق دخالت نداره
اخه خودش کار داره اخه میگف تو نباید به شوهرت زنگ بزنی تقصیر توو مادرته مادر بدبختم از همه جا بیخبر ب ...
زندگي سختي داره توي دعوا تو جلوي پدر شوهرت حرف زدي اونم اون حرفارو زده
اینجا همیشه حق با مرداس خدا ازشون نگذره نه از بابام نه از شوهرم دیوونم کردن بخدا
هعيي خواهر خودت حال خودتو خوب كن با اين اعصاب خرد فقط به خودت صدمه ميزني نه ديگران اروم باش