2777
2789
عنوان

مراسم عقد

106 بازدید | 5 پست

سلام

میخواستم بدونم قبل از مراسم عقد باید چی کارها کرد و احیانا چی خرید؟

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

حلقه و عسل و ساعت ست و ی سری لباس و وسایل برا عروس ی سری برا داماد دیگه یادم نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
حلقه و عسل و ساعت ست و ی سری لباس و وسایل برا عروس ی سری برا داماد دیگه یادم نی

ممنونم🌹

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رسمتون داره دیگه عزیزم ما خودمون قبل عقد همه چی میخریم اما چون خودم عقدم هول هولکی شد و دقیقا امروز که بله برونم بود فرداش رفتیم ازمایش و پس فرداش بازار و روز بعدش عقد زیاد فرصت نداشتیم برا همین فقط ساعت و حلقه ها رو گرفتیم یه لباس برای عقد و کفش برا من و کت شلوار و پیراهن و کفش برا داماد بعدشکه از عقدمون گذشت رفتیم کامل اون برا من خرید کرد خونواده ما هم برا اون از لباس تو خونه ای بگیر تا مانتو شلوارو وسایل ارایشی و ... 

بستگی به رسمتون داره دیگه عزیزم ما خودمون قبل عقد همه چی میخریم اما چون خودم عقدم هول هولکی شد و دقی ...

ممنونم🌹