2777
2789
عنوان

مراسم عقد

107 بازدید | 5 پست

سلام

میخواستم بدونم قبل از مراسم عقد باید چی کارها کرد و احیانا چی خرید؟

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

حلقه و عسل و ساعت ست و ی سری لباس و وسایل برا عروس ی سری برا داماد دیگه یادم نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
حلقه و عسل و ساعت ست و ی سری لباس و وسایل برا عروس ی سری برا داماد دیگه یادم نی

ممنونم🌹

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به رسمتون داره دیگه عزیزم ما خودمون قبل عقد همه چی میخریم اما چون خودم عقدم هول هولکی شد و دقیقا امروز که بله برونم بود فرداش رفتیم ازمایش و پس فرداش بازار و روز بعدش عقد زیاد فرصت نداشتیم برا همین فقط ساعت و حلقه ها رو گرفتیم یه لباس برای عقد و کفش برا من و کت شلوار و پیراهن و کفش برا داماد بعدشکه از عقدمون گذشت رفتیم کامل اون برا من خرید کرد خونواده ما هم برا اون از لباس تو خونه ای بگیر تا مانتو شلوارو وسایل ارایشی و ... 

بستگی به رسمتون داره دیگه عزیزم ما خودمون قبل عقد همه چی میخریم اما چون خودم عقدم هول هولکی شد و دقی ...

ممنونم🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز