2821
2789
عنوان

دیت !

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 37 پست
همون دیگه شروع این معاشرت و تو دید بقیه اومدن چجوریه؟ در واقع من شرایطم جوریه که اصلا تو دید نیستم

ببين اول يه سرى مقدمات لازم داره..بايد يه سرى ويژگى هاى مثبت داشته باشى ورو اونا كار كنى تا بقيه ببينتت..سعى كن در مرحله اول روى ظاهرت كار كنى اگه ايراد ظاهرى دارى سعى كن برطرفش كنى حتى اگه هيكل خيلىً خوبى هم دارى حتما باشگاه برو وسعى كن به يكى از گروه هاى ورزشى ملحق بشى ،مهارت كسب كنه اين مهارت ميتونه اشپزى باشه ميتونه ساز موسيقى باشه ميتونه نقاشى باشه ميتونه برنامه نويسى باشه فقط سعى كن تو يه چيزى به غير از شغل ورشته ى تحصيليت مهارت بدست بيارى وسعى كن كتاب هاى قابل بحث بخونى ودرباره اخبار روز دنيا اطلاعات بدست بيارى تا بتونى بابقيه حرف براى گفتن داشته باشى

ببين اول يه سرى مقدمات لازم داره..بايد يه سرى ويژگى هاى مثبت داشته باشى ورو اونا كار كنى تا بقيه ببي ...

پیام قبلیتو الان خوندم که گفتی دختر مذهبی و..

در واقع من دختر به روزی هستم ولی خب پوششم شاید مذهبی به نظر بیاد. یعنی با این شرایط معمولا کسی پیش قدم نمیشه برا آشنایی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.