2777
2789
عنوان

لاغری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 111 پست
نه آبی نشد نمیدونم چرا شما انتخابش کنی خودش گزینه بازکردن رو برات میاره فقط لینک واتس یا اینستا رو ا ...

ممنونم عزیزم

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد مصرف کردید؟ چنددوره؟ چندتومن بود؟ عوارضی نداش؟

تقریبا دو یا سه ماه .بسته های ۶۰ تایی روزی دوتا .آخرین باری ۲۴۰ خریدم . تا الان نه خداراشکر آزمایش کاملم دادم مشکلی نداشتم 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
چراا

بالاتر برای دوستمون گفتم برای دختر خاله دوستم چه اتفاقی افتاد . دکترم قرصو تایید کرد برای من ولی پرسیدم دوستم میتونه بخوره گفت نه چون من آمادگی جسمانی  بدن تو رو میدونم ولی اونو نمیدونم میترسم خدایی نکرده اتفاق بدی نیفته عزیزم 

ممنون

اگه میخوای وزن کم کنی برو متخصص تغذیه رژیم بگیر واگرنه قهوه سبز و چای سبز عالیه برای لاغری اگه کم خونی نداری عالین 

اها مرسی

عزیزم اگه ورزش کنی توخونه حلقه بزنی خیلی تاثبر داره کالری شماری کن برای خوراکی هات چای سبز و قهوه سبز هم اگه کم خونی تداری عالیه 

اگه میخوای وزن کم کنی برو متخصص تغذیه رژیم بگیر واگرنه قهوه سبز و چای سبز عالیه برای لاغری اگه کم خو ...

چشم مرسی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
خواهش میکنم مثلا آب بین غذا یا بلافاصله قبل و بعد غذا نخورین. آب زیاد نخورید هر وقت تشنه شدین فقط آ ...

احسنت درسته من باید وسط غذا اب بخورم چون میمیرم بیش از حدم آب میخورم یه بار طب سنتی گفت آب خوردن خیلی خوبه ولی برای خوردن آب هم نباید زیاده روی کرد اونم خوب نیست