2777
2789
عنوان

لاغری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول خوش بحالت ولی از یه جهتم بخوای یکم زیاد بشی چاق به نظر میای قدت چنده ؟عاشق شمردن مهره های دستبن ...

قدم ۱۵۷.

نه الان دقیقا اندازم چرا زیاد و کم بشم😂.

من همیشه میرم یه مغازه هست همه وسایلای دستبندو میگیرم به سلیقه خودم درست میکنم چون هربار از بیرون گرفتم بدرد نمیخورد تو مهمونیم داشتم از دیجی سفارش میدادم چون حال نداشتم برم نجف اباد بعد ریسه ۹۰ تایی بود شمردم ببینم چنتا دستبند میشه وگرنه نمیشمارم😂

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

تاثیری هم داشت برای آب کردن شکم

آره عزیزم عالیه اگه همت کنی مدام بزنی عالیه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
درسته عزیزم حتما میام مزاحم میشم ببخشید مثلا باید چجوری آب بخوریم؟

خواهش میکنم

مثلا آب بین غذا یا بلافاصله قبل و بعد غذا نخورین. آب زیاد نخورید هر وقت تشنه شدین فقط آب بخورین از آبی که به دمای جوش رسیده و خنک شده استفاده کنید....

چه قرصی چقدر در ماه کم کردین 

دقیق نمیدونم تقریبا دو یا سه ماه حدود ۱۰ الی ۱۵ کیلو 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
عزیزم کدوم یکی از مدیر گروه ها خودتون هستید

اونی که پروفش نوشته طب سنتی. 

خودم فقط تو گروهم فعالیت دارم اون دوتا ادمین فقط برای مواردی هست که خودم درگیر باشم و نتونم کنترل کنم

ضمنا ساعت پرسش و پاسخ گروه ۴-۷ هر روز هست