این دوست شوهرم با زنش با ما در ارتباطن منم بخاطر شوهرم باهاشون در ارتباطم اما خیلی تو مخم هستن
شاید بگید خب کات کن باهاشون اما چون شوهرم با هیچکس در ارتباط نیست جز اینا اونوقت تنها و افسرده میشه مجبورم تحملشون کنم,
اما واقعا تو مخ منن. دختر همش مقایسه گر از سرتا پا و خرید و قیافه و.....همش تقلید می کنه ازت ، خدا نکنه ی چی بخری ببینه بهت فرداش میخره، یا چون چندبار باهاش بیرون رفتیم فکر کرده هرجا میریم باید بهشون اطلاع بدیم یا با خودمون ببریم ، شوهرم خیلی رو داده بهش هم میگم بدش میاد جادو اینا شده میپرستتشون، از صبح تا شب چک می کنه کجا بودی کجا رفتی ، من نگمم شوهرش از شوهرم میپرسه ، چشمشونم شور درجا حسودی کنن ی بلا سرمون میاد ، یعنی حریم شخصی ندارم دیگه ، تو اینستا برا شوهرم دنبال کتونی بودم پشت بند من هر پیج ک فالو میکردم شوهرش فالو میکرد از فالورام پیدا میکرد بعد فهمیده بود میخوام کتونی بخرم افتاده بودن زن و شوهر دنبال کتونی ک کم نیارن، منم از حرصم همه فالورام انفالو کردم ک دیگه پشت من بازی نکنن، دختر انقد توصیه به من میگه شوهرم گفته چقد خوب شد چاق شد لاغر بود زشت بود بعد امروز خودش دنبال رژیم غذایی میگشت ک لاغر کنه ، به من میگفت چاق شو خودش دنبال لاغری بود قشنگ حرف شوهرش برعکس به من گفته ک مثلا من برم دنبال چاقی و اون به هدفش برسه
نگید قطع رابطه کن چون بخاطر شوهرم شرایطش ندارم وگرنه خودم واقعا ازشون بدم میاد ، بگید چجوری تو دهنشون بزنم