2777
2789
عنوان

کلافه شدم از دست این زن و شوهر

305 بازدید | 22 پست

این دوست شوهرم با زنش با ما در ارتباطن منم بخاطر شوهرم باهاشون در ارتباطم اما خیلی تو مخم هستن 

شاید بگید خب کات کن باهاشون اما چون شوهرم با هیچکس در ارتباط نیست جز اینا اونوقت تنها و افسرده میشه مجبورم تحملشون کنم,

اما واقعا تو مخ منن. دختر همش مقایسه گر از سرتا پا و خرید و قیافه و.....همش تقلید می کنه ازت ، خدا نکنه ی چی بخری ببینه بهت فرداش میخره، یا چون چندبار باهاش بیرون رفتیم فکر کرده هرجا میریم باید بهشون اطلاع بدیم یا با خودمون ببریم ، شوهرم خیلی رو داده بهش هم میگم بدش میاد جادو اینا شده میپرستتشون، از صبح تا شب چک می کنه کجا بودی کجا رفتی ، من نگمم شوهرش از شوهرم می‌پرسه ، چشمشونم شور درجا حسودی کنن ی بلا سرمون میاد ، یعنی حریم شخصی ندارم دیگه ، تو اینستا برا شوهرم دنبال کتونی بودم پشت بند من هر پیج ک فالو میکردم شوهرش فالو میکرد از فالورام پیدا میکرد بعد فهمیده بود می‌خوام کتونی بخرم افتاده بودن زن و شوهر دنبال کتونی ک کم نیارن، منم از حرصم همه فالورام انفالو کردم ک دیگه پشت من بازی نکنن، دختر انقد توصیه به من میگه شوهرم گفته چقد خوب شد چاق شد لاغر بود زشت بود بعد امروز خودش دنبال رژیم غذایی میگشت ک لاغر کنه ، به من می‌گفت چاق شو خودش دنبال لاغری بود قشنگ حرف شوهرش برعکس به من گفته ک مثلا من برم دنبال چاقی و اون به هدفش برسه

نگید قطع رابطه کن چون بخاطر شوهرم شرایطش ندارم وگرنه خودم واقعا ازشون بدم میاد ، بگید چجوری تو دهنشون بزنم

وااااقعا جز قطع رابطه چیزی به ذهنم نمیرسه 

وقتی یکی انقدر عذابت میده کات کن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی ولی تو دهنی فایده نداره تنها راهش فقط کاته اینا لجنن که هرچی بیشتر همشون بزنی بوی گندشون بدتر اذیتت میکنه پس مجبور نیستی باهاشون در ارتباط باشی آرامشت و ازت میگیرن همچین آدمایی و بگمت چشم شور حتی باعث مرگ طرف میشه عینا دیدم که میگم عقل و منطق میگه فقط کات

از خدامه ولی نمیشه 

میشه عزیزم تنها چیزی که تو این جهان چاره نداره مرگه 

یه دعوا درست کن کات کن بره خلاص 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اره دقیقا عین یکی از جاریمه ها تازه برا اونم خبرچینی میکنه

خخخ چن بار محترمانه بزن تو کاسه و کوزه خودشو جمع کنه مثلاً گفت شوهرم میگه چاق شده خوب شده بگو عجب مرداد چه بی چشم و رو شدن درباره اندام زن مردم م نظر میدن بعد برو تو فکر

وقتی سوال میپرسه کجا رفتی بگو هیچی صبح یه سر رفتیم انتالیا اومدیم خونه ناهار بخوریم عصر بریم مسکو

سوالاشو اینطور جواب بده جواب سر بالا و به شوخی بده یه مدتی که دید دستش به جایی بند نیست ول میکنه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
ببخشید اسی ولی تو دهنی فایده نداره تنها راهش فقط کاته اینا لجنن که هرچی بیشتر همشون بزنی بوی گندشون ...

واقعا اعصاب نذاشتن برام ،ببین شوهرش پخته با ما میاد بیرون ی کلام هم با من حرف نزنه اونوقت خودش با شوهر من هر کرکر

میشه عزیزم تنها چیزی که تو این جهان چاره نداره مرگه  یه دعوا درست کن کات کن بره خلاص

اونوقت شوهرم منو مقصر می‌دونه زن اون تو چشمش میشه فرشته بی ازار

واقعا اعصاب نذاشتن برام ،ببین شوهرش پخته با ما میاد بیرون ی کلام هم با من حرف نزنه اونوقت خودش با شو ...

اینا مریضن اسی باور کن یه سری آدمهایی هستن با یک سری منطق و رفتار مظخرف و خوفناک که بعدا یه کارهایی میکنن که شاخ در میاری مطمعن باش اینا حتی به جدایی شما و همسرتون هم فکر میکنن

میشه عزیزم تنها چیزی که تو این جهان چاره نداره مرگه  یه دعوا درست کن کات کن بره خلاص

نبابا چندبار اومدم اینکار کنم بدتر با خودم دعوا کرد شوهرم گفت با هیچکس نمیتونی صمیمی شی با همه مشکل داری و...