2777
2789
عنوان

چجوری بخوابم؟؟؟؟؟😭😭😭😭

809 بازدید | 38 پست

یه راه بدین بگیرم بتمرگم بیدار نشم اول صبحی مامان بزرگم اومده گند زده تو همه چیزم پریود شدم نه اعصاب دارم ن توان هیچی تا صبح داشتم صدا چهار پا میدادم الانم ریده شده تو خوابم دلم داره میترکه از درد سر درد هم اضاف شد من این محر محبت الکیتونو نخواستم گرفتم تمرگیدم میاد تو اتاقم گند زد توش تختمو گند زده تشکمو انداخته وسط اتاق دفترم ی ور پرت کرده فقط میاد برینه تو اعصاب نداشته من یعنی زندگی با خانواده مساوی با مرگ هر روز خودم همینحوری داره ازم خون میره رنگم عین گچ شده خوابم میاد خوابم نمیبره هوووووووووووووف چیکار کنم بگیرم بتمرگم؟؟

ی راه بدید 

یعنی دعا کنید زودتر راحت شم از این خونه خراب شده

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی خونه بابات نمیشه هااا  مگه احه چکارت مبکنن این همه نفرت داری

نفرت دارم؟؟؟؟؟ ببین چیکارم کردن؟؟؟ 

میدونن من تا صبح بیدارم تا بیدار شدن زود میان بالا سرم از سر لجش ک دیروز رفتم خونه دوستم

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
مسکن بخور . کیسه آب گرم بزار . دمنوش بخور برو تو تخت بخواب

مسکن کیست میاره

چه بی اعصاب    

بزار بفرستم مامان بزرگ عتیقمو کنارت ببین روانیت میکنه ک ب من میگی بی اعصاب 

نفرت دارم؟؟؟؟؟ ببین چیکارم کردن؟؟؟  میدونن من تا صبح بیدارم تا بیدار شدن زود میان بالا سرم ...

😐😐😐چقدر کینه ای هستن 

حالا رفتی خونه دوستت مگه چکاد خلاف کردی:/،

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
😐😐😐چقدر کینه ای هستن  حالا رفتی خونه دوستت مگه چکاد خلاف کردی:/،

سر لجشه😏😏😏😏بابام کاریم نداره رفتم از ساعت ۶ تا ساعت ۱۰ نیم خونه دوستم بودم ۴۰ بار زنگ زد منم‌گوشیمو سایلنت کردم گداشتم کنار تا دیگه زنگ نزنه

آخه مامان بزرگت چرا میادرختخوابتوبهم میریزه؟واااا.بابونه دم کن بخورهم برای دل دردت خوبه هم سردردت .هم اعصابتوآروم میکنه وهم خواب آوره

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792