2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 122 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارک باشه منم خیلی می ترسیدم ولی هر روز گریه میکردم اونم شدید  که چرا بچه دار شدم الان سه ماه ...

ای جونم مبارک باشه عزیزدلم خ ا صحیح و سالم حفظش کنه براتون 

مرسی عزیزدلم از روحیه که بهم دادی منم خودم همش به به خدا میگفتم هرموقع به صلاحمه بچه بده بهمون الان ...

انشالله به سلامتی و شادی  این روزها رو طی میکنی عزیزم و صحیح و سالم زیر سایه پر مهر پدر و مادر تربیت میشه  لطفا برای منم دعا کن الان دعات میگیره که  اگه به صلاحه دخترم از تنهایی در بیاد خودش خیلی دعا میکنه  اگه هم نیست خدا خودش راضیش کنه و انقدر از تنهایی شاکی نباشه ، ممنون

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
انشالله به سلامتی و شادی  این روزها رو طی میکنی عزیزم و صحیح و سالم زیر سایه پر مهر پدر و مادر ...

مرسی فداتشم 

انشاا... هر چی به صلاح و مصلحت خودتون و زندگیتون هست رقم بخوره و بهترین ها براتون رقم بخوره گلم

مرسی فداتشم  انشاا... هر چی به صلاح و مصلحت خودتون و زندگیتون هست رقم بخوره و بهترین ها براتون ...

قربونت عزیزم ، ممنوون از بهترین دعا

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
من هیچ وقت از بی بی منفی ناراحت نشدم و گفتم حتما خدا صلاحم رو میدونسته

اول ک مبارکت باشه عزیزم نی نی تو دلت... 

بعد اینکه من شرایطم متفاوته.. ی سقط تو هفته بالا داشتم... 

دلم. میخاد زودتر بچه دار شم از حال و هوای اون بیام بیرون 💖

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792