2777
2789
عنوان

بی بی چک

864 بازدید | 122 پست

دوستان این بی بی چک کاذب نیست؟ 

حالم خیلی بده من اصلا شرایط بچه دار شدن رو ندارم 😭😭😭از نظر مالی از همه نظر خیلی میترسم دوست داشتم. تو اوج پختگی بچه دار بشم

😄 مبارکه. 

ان شاالله خدا توانشو بهت بده

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

به نظر مثبته،من تا حالا بی بی چک استفاده نکردم دقیق نمیدونم

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم از خدا بخواه خودش داده خودشم برات حسابی جبران کنه و خیر و برکت رو با این بچه بیاره تو خونت. مبارکه خواهر 🌼❤️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
مثبته مباركه  ناشكري نكن ما در ارزوي يه بي بي چك مثبت مونديم ان شاءلله خدا همه جوره بهت توانا ...

ناشکری نمیکنم بخدا منم دوست دارم مادر بشم اما میترسم حالم خیلی بده 😭😭

انشاا... خدا به تما کسانی که بچه میخوان بچه بده

ما از دست شما ها چیکار کنم

یکی میاد اشک و آه که بچه دار نمیشم و بیبی چک منفی‌ رو میخواد به زور مثبت کنه یکی هم اشک و آه که مثبت شد بدبخت شدم نامزد بودم یا شرایطش ندارم🥴

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

یعنی کاذب نیست؟ 😭 انشاا...  مرسی عزیزم

نه اصلااااا. مطمئن باش.  مباااااارکه. 

❤❤❤😍😍😍😍 یاد خودم افتادم. منم باورم نمیشد. همینجا عکسشو گزاشتم.( با اون یکی کاربریم البته ) و مثل شما احساسات مختلفی یهو سراغم اومد😍

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
24

منم 25. خوبه. سر موقع مناسبی باردار شدی. خداروشکر کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز